Web::Edukacija

Pogledajte nadolazeći program Web::Edukacije koji sadrži Web Marketing Akademiju (WMA1) i Web Marketing Akademiju (WMA2).

Pogledajte program

Upisi u tijeku

Registrirajte se za pohađanje Web::Edukacije, Web::Kluba ili Web Marketing Akademije online!

Prijavite se sad

Najnovije objave

Arhiva objava

Web Marketing Akademija i njena 16. generacija

Web Marketing Akademija nastavlja i ovaj semestar sa educiranjem Specijalista za digitalni marketing. 16. generacija započela je 16.10.2018. i još uvijek nam se stigneš pridružiti na dvodnevnim seminarima. 

Nastavi čitati

Poklanjamo tečaj engleskoga ili njemačkoga jezika!

Poklanjamo 

Prepoznali smo potrebu naših polaznika za znanjem stranog jezika te svima koji upišu Web Marketing Akademiju do 1.10.2018. poklanjamo tečaj engleskog ili njemačkog jezika u Grimms Institutu.

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i certificiraj se za upis u radnu knjižicu sa zvanjem Specijalist za digitalni marketing još ove godine! Detalje akcije pročitajte u nastavku teksta.

Nastavi čitati

Nemojte poslovati na internetu naglavačke!

U današnje vrijeme kada agencije za digitalni marketing niču kao "gljive poslije kiše" važno je održati rast i ostati iznad drugih. Važno je imati stručno, obrazovano i certificirano osoblje s kojim radite.

Kako biste bili uspješni u tome ključno je ostati u toku s najnovijim svjetskim temama iz internetskog marketinga. Za unapređenje vašeg poslovanja nudimo školovanje na Web Marketing Akademiji pri čemu birate predavanja prilagođena predznanju Vas odnosno Vaših djelatnika.

Nastavi čitati

Aktivna radionica Pisanje sadržaja za web

Pisanje je oduvijek vaša ljubav? Objavili ste već nekoliko članaka u medijima gdje su vas hvalili na sva zvona, a onda ste se okušali u pisanju za web gdje niste ubrali slavu, ali još važnije, nije bilo niti rezultata? Sada je savršena prilika da nadogradite svoje znanje i postanete content ninja o kojoj ste oduvijek sanjali.

Radionica Pisanje sadržaja za web stranice namijenjena je novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama. Drugačije je, zanimljivije i nije lako, no uz dovoljno volje i upornosti ove vještine može naučiti svatko. ;)

Nastavi čitati

Web Marketing Akademija - posebna ponuda!!

Preostala su dva posljednja mjesta na Web Marketing Akademiji, čija predavanja počinju u ponedjeljak, 12. veljače 2018. Nudimo specijalnu ponudu kojom ćemo popuniti jedinu praznu klupu u učionici, a vas razveseliti! Očekuje vas 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 šk. sati koje predvode najeminentniji hrvatski stručnjaci u digitalnom marketingu koji rade individualno sa svakim polaznikom na njegovim primjerima iz prakse. Punim gasom krećemo u digitalni marketing!

Nastavi čitati

Upisujemo 15. generaciju specijalista za digitalni marketing

Pod vodstvom stručnjaka iz digitalnog marketinga, postani specijalist koji će samostalno i uspješno voditi digitalni marketing svoje tvrtke

Nastavi čitati

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.