Web::Edukacija

Pogledajte nadolazeći program Web::Edukacije koji sadrži Web Marketing Akademiju (WMA1) i Web Marketing Akademiju (WMA2).

Pogledajte program

Upisi u tijeku

Registrirajte se za pohađanje Web::Edukacije, Web::Kluba ili Web Marketing Akademije online!

Prijavite se sad

Najnovije objave

Arhiva objava

Nemojte poslovati na internetu naglavačke!

U današnje vrijeme kada agencije za digitalni marketing niču kao "gljive poslije kiše" važno je održati rast i ostati iznad drugih. Važno je imati stručno, obrazovano i certificirano osoblje s kojim radite.

Kako biste bili uspješni u tome ključno je ostati u toku s najnovijim svjetskim temama iz internetskog marketinga. Za unapređenje vašeg poslovanja nudimo školovanje na Web Marketing Akademiji pri čemu birate predavanja prilagođena predznanju Vas odnosno Vaših djelatnika.

Nastavi čitati

Aktivna radionica Pisanje sadržaja za web

Pisanje je oduvijek vaša ljubav? Objavili ste već nekoliko članaka u medijima gdje su vas hvalili na sva zvona, a onda ste se okušali u pisanju za web gdje niste ubrali slavu, ali još važnije, nije bilo niti rezultata? Sada je savršena prilika da nadogradite svoje znanje i postanete content ninja o kojoj ste oduvijek sanjali.

Radionica Pisanje sadržaja za web stranice namijenjena je novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama. Drugačije je, zanimljivije i nije lako, no uz dovoljno volje i upornosti ove vještine može naučiti svatko. ;)

Nastavi čitati

Web Marketing Akademija - posebna ponuda!!

Preostala su dva posljednja mjesta na Web Marketing Akademiji, čija predavanja počinju u ponedjeljak, 12. veljače 2018. Nudimo specijalnu ponudu kojom ćemo popuniti jedinu praznu klupu u učionici, a vas razveseliti! Očekuje vas 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 šk. sati koje predvode najeminentniji hrvatski stručnjaci u digitalnom marketingu koji rade individualno sa svakim polaznikom na njegovim primjerima iz prakse. Punim gasom krećemo u digitalni marketing!

Nastavi čitati

Upisujemo 15. generaciju specijalista za digitalni marketing

Pod vodstvom stručnjaka iz digitalnog marketinga, postani specijalist koji će samostalno i uspješno voditi digitalni marketing svoje tvrtke

Nastavi čitati

Black friday i na Web::Edukaciji

Za sat vremena otvaramo Black friday sniženje koje traje sve do sutra (24.11.2017.) u ponoć.

Pripremili smo za vas sve dvodnevne edukacije iz programa WMA1, iz digitalnog marketinga, koje plaćate sa 59% popusta! Posjetite Regolinu i prijavite se na edukaciju koja vam je potrebna za vaše profesionalno napredovanje u digitalnom marketingu!

Nastavi čitati

Što kažu stručnjaci o Web Marketing Akademiji?

Web Marketing Akademija trudi se biti u korak s modernim prenošenjem znanja o digitalnom marketingu svojim polaznicima, koji nakon dva i pol mjeseca dinamične edukacije postaju samostalni stručnjaci. Sva je energija usmjerena na poboljšanje programa, na unapređenje znanja i na visokokvalitetan tim predavača čije biografije govore o njihovim specijalnostima u digitalnom marketingu. Što su rekli o WMA1 i WMA2, oni čija je strast digitalni marketing, slijedi u nastavku ...

Nastavi čitati

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.