Direktorica Pauza.hr servisa predaje na Web::Edukaciji

Elmira MajerićVjerojatno ste svi čuli za popularni internetski servis za online naručivanje hrane po Hrvatskoj pod imenom Pauza.hr, a možda ste već i naručivali kod njih. Možda i upravo danas naručujete hranu "na Pauzi".

Iskusni ekspert za digitalni marketing, te online poslovanje općenito, direktorica servisa Pauza.hr za online naručivanje hrane, Elmira Majerić odnedavno predaje i na Web Marketing Akademiji koja se održava u sklopu Web::Edukacije.

Elmira Majerić je zaposlena na mjestu direktorice društva Delivery Hero Croatia u čijem je vlasništvu portal za naručivanje hrane Pauza.hr. Društvo je danas dio svjetske kuće Delivery Hero koja je prisutna na više i od 40 tržišta svijeta.

Elmira svoju "mostly anything e-commerce" karijeru gradi od 2008. godine u raznim industrijama i u raznim domaćim i stranima kućama. Tako je neko vrijeme radila kao Voditeljica razvoja poslovanja u tvrtki Styria Hrvatska koja je dio austrijskog medijskog koncerna Styria Media Group AG, a prije toga je punih je pet godina pekla zanat u grupaciji Studio Moderna, jednoj od vodećih direct marketing i e-commerce tvrtki u CEE regiji čije proizvode i brendove i danas redovito viđate na Internetu.

U svom dosadašnjem radu, Elmira se specijalizirala se za razvoj digitalnih projekata te je certificirani Business Coach i majstorica NLP-a.

Web::Edukacija želi dobrodošlicu Elmiri u tim predavača! Elmira će predavati na Web Marketing Akademiji, na predmetu E-mail marketing (newsletter).

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.