Poklanjamo tečaj engleskoga ili njemačkoga jezika!

WMA1Poklanjamo 

Prepoznali smo potrebu naših polaznika za znanjem stranog jezika te svima koji upišu Web Marketing Akademiju do 1.10.2018. poklanjamo tečaj engleskog ili njemačkog jezika u Grimms Institutu.

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i certificiraj se za upis u radnu knjižicu sa zvanjem Specijalist za digitalni marketing još ove godine! Detalje akcije pročitajte u nastavku teksta.

Za uplatu cjelokupnog programa WMA1 polaznik dobiva na poklon tečaj engleskog ili njemačkog jezika u Grimms Institutu na način da sam odabere željeni jezik i razinu sa rasporeda formiranih grupa. Akcija vrijedi samo za grupne tečajeve do vrijednosti 2149,00 kn po važećem cjeniku. Poklon se može iskoristiti do 30.6.2019 u dogovoru s Grimms Institutom.

Nakon što se prijavite za WMA1 i dobijete račun na Vaš e-mail, javite se na jedan od kontakata Grimms Instituta091-60-800-20 / 01-765-65-03, info@grimms-institut.eu.hr te ostvarite pogodnost predočenjem računa.

UPISI u WMA su otvoreni još manje od dva tjedna.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.