Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Digitalni Marketing

Studij za Digitalni Marketing u Hrvatskoj

Digitalni marketing je područje koje se ubrzano mijenja zadnjih 10-ak godina i zasigurno će izgledati drugačije sljedeće godine nego ove. Nove digitalne platforme za marketing i marketinški web servisi niču praktički svakodnevno. Dosadašnje društvene mreže redovito uvode nove mogućnosti i značajke, i to u vrijeme dok su paralelno sve oči uprte u mobilni segment digitalnog marketinga, koji sve više postaje jedan od ključnih faktora daljnjega razvoja modernog poslovanja.

Digitalni Marketing - studij

Još nedavno se o tome pričalo, a danas Digitalni marketing uzima i sve veći dio ukupnog oglašivačkog "kolača". Prema nedavnim procjenama marketinških medija koji prate ovo područje, svjetska potrošnja na online oglašavanje iznositi će oko 117,60 milijarda dolara samo u jednoj godini, što predstavlja porast od 13% u odnosu na prethodne godine. Istovremeno se procjenjuje kako će se digitalni udio u ukupnom marketinškom tržištu u sljedećim godinama približiti do čak 25%!!! Odnosno jednoj četvrtini! To će onda predstavljati i presudan psihološki faktor, koji će automatski utjecati na marketinške odluke kod kreiranja oglašivačkih budžeta.

Digitalni marketing mijenja lice cijele industrije i njegova budućnost zasigurno je svijetla.Kako biste bili u toku, postali stručnjak u bliskoj budućnosti, prvi korak je svakako obrazovanje na područuju digitalnog marketinga (Studij za Digitalni Marketing) od strane domaćih stručnjaka koji poznaju svjetske trendove, a istovremeno znaju kako ih primjeniti prema mogućnostima domaćih marketinških budžeta.

Studij za Digitalni Marketing u Hrvatskoj

Cjelokupni program Studija za Digitalni Marketing u Hrvatskoj sadrži 10 predmeta u trajanju od 100 šk. sati (cijeli semestar). Završetkom Studija, nakon odslušanih 100 školskih sati i 10 predmeta očekuje vas certifikat Specijalist za internetski marketing koji se upisuje se u radnu knjižicu.

Svaki pojedini predmet iz nastavnog plana Studija za Digitalni Marketing sadrži definirani rezultat učenja, svoj cilj, metode i sadržaj nastave. Na ovome se posebno inzistira kod predavača iz pojedinih predmeta kako bi kvaliteta certificiranih polaznika Studija za Digitalni Marketing u konačnici doprinijela i stvaranju kvalitetnog kadra na tržištu rada.

Upisi u Studij za Digitalni Marketing su trenutno otvoreni!

Rezervirajte svoje mjesto unaprijed kako ga ne biste izgubili kao i mnogi u proteklim generacijama obzirom na veliki broj zainteresiranih i prijavljenih na Studiju za Digitalni Marketing u Hrvatskoj.