Digitalni Marketing

Studij za Digitalni Marketing u Hrvatskoj

Digitalni marketing je područje koje se ubrzano mijenja zadnjih 10-ak godina i zasigurno će izgledati drugačije sljedeće godine nego ove. Nove digitalne platforme za marketing i marketinški web servisi niču praktički svakodnevno. Dosadašnje društvene mreže redovito uvode nove mogućnosti i značajke, i to u vrijeme dok su paralelno sve oči uprte u mobilni segment digitalnog marketinga, koji sve više postaje jedan od ključnih faktora daljnjega razvoja modernog poslovanja.

Digitalni Marketing - studij

Još nedavno se o tome pričalo, a danas Digitalni marketing uzima i sve veći dio ukupnog oglašivačkog "kolača". Prema nedavnim procjenama marketinških medija koji prate ovo područje, svjetska potrošnja na online oglašavanje iznositi će oko 117,60 milijarda dolara samo u jednoj godini, što predstavlja porast od 13% u odnosu na prethodne godine. Istovremeno se procjenjuje kako će se digitalni udio u ukupnom marketinškom tržištu u sljedećim godinama približiti do čak 25%!!! Odnosno jednoj četvrtini! To će onda predstavljati i presudan psihološki faktor, koji će automatski utjecati na marketinške odluke kod kreiranja oglašivačkih budžeta.

Digitalni marketing mijenja lice cijele industrije i njegova budućnost zasigurno je svijetla.Kako biste bili u toku, postali stručnjak u bliskoj budućnosti, prvi korak je svakako obrazovanje na područuju digitalnog marketinga (Studij za Digitalni Marketing) od strane domaćih stručnjaka koji poznaju svjetske trendove, a istovremeno znaju kako ih primjeniti prema mogućnostima domaćih marketinških budžeta.

Studij za Digitalni Marketing u Hrvatskoj

Cjelokupni program Studija za Digitalni Marketing u Hrvatskoj sadrži 10 predmeta u trajanju od 100 šk. sati (cijeli semestar). Završetkom Studija, nakon odslušanih 100 školskih sati i 10 predmeta očekuje vas certifikat Specijalist za internetski marketing koji se upisuje se u radnu knjižicu.

Svaki pojedini predmet iz nastavnog plana Studija za Digitalni Marketing sadrži definirani rezultat učenja, svoj cilj, metode i sadržaj nastave. Na ovome se posebno inzistira kod predavača iz pojedinih predmeta kako bi kvaliteta certificiranih polaznika Studija za Digitalni Marketing u konačnici doprinijela i stvaranju kvalitetnog kadra na tržištu rada.

Upisi u Studij za Digitalni Marketing su trenutno otvoreni!

Rezervirajte svoje mjesto unaprijed kako ga ne biste izgubili kao i mnogi u proteklim generacijama obzirom na veliki broj zainteresiranih i prijavljenih na Studiju za Digitalni Marketing u Hrvatskoj.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.