Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Upisi u radnu knjižicu

Web::Edukacija donosi vam novost za vaš profesionalni napredak

Svi certifikati i uvjerenja stečeni u organizaciji obrazovanja  Web::Edukacije upisuju se u vašu radnu knjižicu čime pospješujete svoj profesionalni razvoj i lakšu mogućnost zapošljavanja ili prekvalifikacije. Certifikati i uvjerenja Web::Edukacije prihvaćeni su za upis u radne knjižice zbog velikog interesa polaznika edukacija tijekom posljednjih godina obrazovanja, koji su inzistirali na ovoj mogućnosti i željeli svoja stečena znanja imati i chr('039')na papiruchr('039'), odnosno evidentirano u radnoj knjižici.

Web::Edukacija diše u ritmu njenih polaznika te se drži profesionalne orjentacije i trendova koji prate zapošljavanje i prekvalifikaciju. Kvalitetne i konkretne edukacije postale su dodana vrijednost u mnogim organizacijama; od korporativnih, preko nevladinih do javnih i državnih organizacija. 

Web::Edukacija je kroz svoj radni staž obrazovala stotine polaznika putem seminara, tečajeva, akademija i ostalih edukacija koje su doprinijele boljem kotiranju naših klijenata pri zapošljavanju, stručnom usavršavanju i poslovnom razvoju. Za sve edukacije koje organizira Web::Edukacija, dobivate certifikat/uvjerenje koje prilažete kao službeni dokument za potvrdu svojeg dodatnog znanja i obrazovanja koje će vam biti evidentirano u radnoj knjižici.

Kažu da je iskustvo bolje od papira, no vi ćete imati oboje; i iskustvo sa znanjem i pisanu potvrdu o njemu u svojoj radnoj knjižici te ćete na taj način moći predočiti koje ste sve edukacije savladali i koliko imate dodatnog znanja koje je vaš ključ uspjeha i profesionalnog razvoja.