Upisi u radnu knjižicu

Web::Edukacija donosi vam novost za vaš profesionalni napredak

Svi certifikati i uvjerenja stečeni u organizaciji obrazovanja  Web::Edukacije upisuju se u vašu radnu knjižicu čime pospješujete svoj profesionalni razvoj i lakšu mogućnost zapošljavanja ili prekvalifikacije. Certifikati i uvjerenja Web::Edukacije prihvaćeni su za upis u radne knjižice zbog velikog interesa polaznika edukacija tijekom posljednjih godina obrazovanja, koji su inzistirali na ovoj mogućnosti i željeli svoja stečena znanja imati i chr('039')na papiruchr('039'), odnosno evidentirano u radnoj knjižici.

Web::Edukacija diše u ritmu njenih polaznika te se drži profesionalne orjentacije i trendova koji prate zapošljavanje i prekvalifikaciju. Kvalitetne i konkretne edukacije postale su dodana vrijednost u mnogim organizacijama; od korporativnih, preko nevladinih do javnih i državnih organizacija. 

Web::Edukacija je kroz svoj radni staž obrazovala stotine polaznika putem seminara, tečajeva, akademija i ostalih edukacija koje su doprinijele boljem kotiranju naših klijenata pri zapošljavanju, stručnom usavršavanju i poslovnom razvoju. Za sve edukacije koje organizira Web::Edukacija, dobivate certifikat/uvjerenje koje prilažete kao službeni dokument za potvrdu svojeg dodatnog znanja i obrazovanja koje će vam biti evidentirano u radnoj knjižici.

Kažu da je iskustvo bolje od papira, no vi ćete imati oboje; i iskustvo sa znanjem i pisanu potvrdu o njemu u svojoj radnoj knjižici te ćete na taj način moći predočiti koje ste sve edukacije savladali i koliko imate dodatnog znanja koje je vaš ključ uspjeha i profesionalnog razvoja.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.