Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Certifikati

Web::Edukacija - CertifikatOrganizator edukacije u suradnji s predavačima izdaje uvjerenja, potvrde, priznanja i certifikate koji su važeći samo uz potpis i pečat odgovorne osobe.

Svi koji će uspješno završiti edukaciju na Web::Edukaciji dobiti će uvjerenje o pohađanoj edukaciji potvrđeno pečatom i potpisom od strane organizatora. Vrijedniji certifikati za određeno područje znanja se izdaju isključivo nakon temeljnog ispitivanja. Ako ono postoji za određeno gradivo.

Danas kada živimo u svijetu uvjerenja, potvrda, priznanja i certifikata drugih i trećih strana, danas kada je presudno za prvi posao te napredovanje u poslu posjedovati uvjerenje, potvrdu, priznanje ili certifikat za svoje stečeno znanje, pa i iskustvo, Web::Edukacija omogućuje svakom polazniku da za i najmanji djelić pohađanja edukativnih događanja u sklopu svoje organizacije izdaje polaznicima ovjerena, vjerodostojna i priznata uvjerenja, potvrde, priznanja i certifikate.

Upis u radnu knjižicu?

Također, Web::Edukacija izdaje potvrde koje možete upisati u Vašu radnu knjižicu te uz takav upis Vaše naučeno znanje postaje vjerodostojnije pred drugima - budućim poslodavcima, unutar struke ili zajednice. Svi certifikati Web::Edukacije se mogu upisati u svaku radnu knjižicu na područuju Republike Hrvatske.

Napomena: Vaše uvjerenje, potvrda, priznanje ili certifikat će uvijek ostati zabilježeno kod Web::Edukacije. U slučaju gubitka Vašeg originalnog uvjerenja, potvrde, priznanjeaili certifikata, Web::Edukacija Vam može izdati novi o Vašem trošku.