In-house edukacija

Znate da su ljudi i njihovo znanje ključni za uspjeh svake tvrtke ili projekta. Osim toga, svjesni ste da tvrtke koje ulažu u znanje lakše privlače kvalitetne zaposlenike. Znate koliko je Internet važan u današnjem poslovanju i trebate upravo takva znanja za Vašu tvrtku.

Odlično, na pravom ste mjestu da se još kvalitetnije istaknete u svom poslu u odnosu na konkurenciju!

 

Interne edukacije zaposlenih

In-house edukacijaInterne (in-house) edukacije organiziramo za grupu zaposlenih iz iste tvrtke, a program predavanja kreiramo u dogovoru s Vama tako da odgovori na specifične zahtjeve i trendove Vašeg internetskog poslovanja. Ovom se uslugom tvrtki i zaposlenima osiguravaju specijalno osmišljenje edukacije iz internetskog marketinga točno prema potrebama i s jasno definiranim ciljem. Program se održava u dogovoru s Vama, uz mogućnost održavanja u Vašem ili našem prostoru. 

Zašto in-house edukacija?

Zato što osigurava:

 • povećanje uspješnosti i produktivnosti cijelog tima
 • mogućnost potpunog prilagođavanja tema edukacije
 • poboljšanje komunikacije kroz izjednačavanje znanja 
 • jačanje tima i timskog duha 
 • prilagođen nivo i tempo rada
 • povećanje motivacije zaposlenih
 • povoljnije uvjete i nižu cijenu 
 • izbor najpovoljnijeg termina
 • uvođenje novih vještina u cijeli tim

Znanja baš po Vašoj mjeri

Možete birati između već ponuđenih seminara i radionica, ali i predložiti druge teme koji su neophodne u Vašem internetskom poslovanju.

Osim što kroz in-house edukaciju dobivate znanja potrebna upravo za Vašu tvrtku, sami birate dinamiku i lokaciju održavanja. Naši predavači mogu održati predavanja u Vašem prostoru ili na drugoj lokaciji, ovisno o tome što je Vama i Vašim zaposlenicima prikladnije. Također, edukacije su organizirane u dane radnog tjedna ili vikenda.

Kako to radi Web::Edukacija? 

Program edukacija u potpunosti prilagođavamo tvrtki, postavljenim ciljevima i zaposlenima. Prilagođavanje se vrši kroz definiranje cilja i željenih rezultata edukacije, a pružamo i opciju inicijalne procjene vještina i znanja zaposlenih na osnovu kojih pripremamo specijalno prilagođen program. Nakon inicijalne procjene, program se kreira tako da odgovori na potrebe nivoa znanja/vještina zaposlenih i potrebe tvrtke.

Naš način rada podrazumijeva rad u malim grupama, individulan pristup predavača, prilagođavanje primjera, kao i direktan kontakt s predavačem i mogućnost da polaznici dobiju odgovore na konkretna pitanja.
Ovisno o tematici edukacije iz digitalnog marketinga, predložiti ćemo Vam našeg najstručnijeg eksperta iz tog područja. 

Individualne edukacije

Individualne edukacije imaju za cilj pomoći Vam pri stjecanju novih vještina i znanja ili pruže savjetovanje tijekom procesa koje vodite ili kroz koje prolazite. Optimalnim izborom tema, termina, tempa rada i predavača, dobit ćete upotrebljivo i konkretno znanje, steći iskustvo iz prve ruke i uspješno savladati poslovne izazove s kojima se suočavate.

Koje su prednosti individualnih edukacija?

 • rad 1 na 1 s predavačem
 • rad na konkretnim primjerima Vaše tvrtke
 • direktno vođenje kroz edukaciju
 • praktične vježbe, otvaranje računa, analize
 • mentorstvo
 • transfer znanja od najboljih predavača (nagrađeni titualama TOP5 predavač na konferencijama s temama digitalnog marketinga)
 • prezentacije i radni materijali pripremljeni za Vašu tvrtku
 • podrška i pomoć predavača i nakon završene edukacije (Znatko.com)
 • izdavanje certifikata

 

Individualni informatički tečajevi u Vašoj tvrtki 

Određenom odjelu vaše tvrtke potrebne su dodatne kompetencije i usavršena znanja kako biste mogli napredovati u svom poslu te ga odrađivati na profesionalnoj razini. Web::Edukacija će vam pružiti znanja i vještine vrhunskih predavača specijaliziranih za područje vašeg interesa, prema potrebama Vaših zaposlenika i njihovih dugoročnih ciljeva.

Vrste tečajeva

 • osnovne u radu s računalom (uključivanje i isključivanje računala, hijerarhijska organizacija podataka, premještanje i kopiranje datoteka)
 • korištenje Office paketa (tekst, tablice, baze podataka)
 • korištenje e-maila, chata, skype-a i drugih internetskih komunikacijskih servisa ili društvenih mreža
 • pretraživanje Interneta
 • zaštita od virusa
 • grafički dizajn
 • web dizajn i web programiranje
 • programiranje (Java, c++, PHP, SQL)

Način i dinamika održavanja tečajeva

Spektar znanja kojim želite ovladati ovisi o Vama. Ukoliko su vam potrebne samo osnove određene građe, predložiti ćemo Vam dvodnevnu edukaciju u trajanju od 10 školskih sati. Ako su Vaše potrebe daleko veće od osnova, pripremiti ćemo kompletan program predavanja sa sadržajem specijalno složenim u edukaciju od 100 školskih sati. Kako bi predavanje bilo najučinkovitije, predložit ćemo Vam uhodani program edukacije koji se odvija dva puta tjedno po 10 školskih sati u kojem će Vaši zaposlenici sudjelovati aktivno te će ih se poticati na samostalan rad do sljedećeg tjedna predavanja. Rad na praktičnim primjerima Vaše tvrtke potaknuti će na promjene Vaših zaposlenika na kraju svakog odslušanog modula. Dva i pol mjeseca taktičnog rada dovesti će Vaše zaposlenike na nivo znanja kojim će konkurirati samo najboljima na tržištu.

Dolazimo u Vašu tvrtku

Doskočit ćemo nepotrebnom gubljenju vremena, a i motivaciji zaposlenika, na način da ćemo ih dočekati nakon njihovog radnog vremena u Vašoj tvrtki gdje ćemo im održavati predavanja. Motivirati zaposlenike, na kraju radnog dana, da koncentrirano slušaju i sudjeluju u edukaciji moguće je ukoliko ne rasipate njihovo vrijeme i energiju na putovanje do edukacijske ustanove. Također, istraživanja pokazuju da zaposlenici puno efikasnije i koncentriranije prate predavanja u njima poznatoj okolini te se otvorenije upuštaju u rasprave i sudjeluju aktivnije u samim projektima. Dokazat ćemo Vam to i u vašoj tvrtki!

Kontaktirajte nas, napišite nam koja Vam je edukacija potrebna, koliko polaznika Vaše tvrtke bi u njoj sudjelovalo, koja su im predznanja, a mi ćemo odabirom i pripremom najboljih predavača osmisliti i provesti stručnu edukaciju kojom ćemo osposobiti polaznike za samostalan i profesionalan rad u određenom području internetskog marketinga ili nekih od grana informatike.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.