Nemojte poslovati na internetu naglavačke!

Digital marketingU današnje vrijeme kada agencije za digitalni marketing niču kao "gljive poslije kiše" važno je održati rast i ostati iznad drugih. Važno je imati stručno, obrazovano i certificirano osoblje s kojim radite.

Kako biste bili uspješni u tome ključno je ostati u toku s najnovijim svjetskim temama iz internetskog marketinga. Za unapređenje vašeg poslovanja nudimo školovanje na Web Marketing Akademiji pri čemu birate predavanja prilagođena predznanju Vas odnosno Vaših djelatnika.

Na Web Marketing Akademiji (skraćeno WMA) prepoznali smo potrebu naših polaznika i svoje predmete prilagodili što lakšem snalaženju u novonastalim situacijama, ostvarujući izvrsne rezultate upravo u najvažnijim marketinškim aktivnostima. Istovremeno je kroz edukaciju o interentskom marketingu, pod nazivom Web::Edukacija, obrazovano više od 1.000 polaznika najvećih domaćih korporacija, tvrtki, obrtnika i ostalih.

Po uspješnom završetku certificiranog programa s upisom u radnu knjižicu stječete stručan naziv: Specijalist za digitalni marketing ili Ekspert za digitalni markerting ovisno o odabranome programu.

UPISI u WMA su otvoreni još manje od tri tjedna.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.