O nama

"Svaki puta kada se smiono suočiš sa strahom, dobivaš na snazi, hrabrosti i samopouzdanju. Moraš učiniti ono što misliš da nisi sposoban učiniti."

Eleanor Roosevelt

Pokretač i organizator projekta Web::Edukacija je marketinško-edukativna agencija - Marketing Odjel d.o.o. koja od početka 2008. ulaže svoje napore u Zagrebu i Hrvatskoj u promociju novih oblika poslovanja i efektivnijih oblika marketinga u Hrvatskoj i šire - internet (web) marketing, web poslovanje, web oglašavanje i web development (izrada web stranica, web programiranje, web dizajn, web upotrebljivost, ...). Kroz minuli period Web::Edukacija je obrazovala stotine i stotine polaznika koji su stečena znanja primijenili u praksi, a razvojem tržišta oni neprekidno nastavili dolaziti na dodatno usavršavanje kod najboljih predavača iz regije potvrđenih od strane publike na međunarodnim konferencijamao webu kao što je i Web::Strategija.

Više o agenciji pogledajte na web adresi www.Marketing-Odjel.com.

Web stranice za projekt Web::Edukacija pokreće AdminMax CMS, dok za hosting koristi se (i preporuča!) web hosting usluga tvrtke Avalon Premium Hosting. Povoljnije cijene Web::Edukacije ostvarujete članstvom u Web::Klubu. Odgovore na Vaša pitanja daju stručni predavači Web::Edukacije te web-zajednica na Q&A forumu Znatko.

Reference

Do sada su znanja na radionicama i seminarima Web::Edukacije dobili djelatnici sljedećih tvrtki: Privredna banka Zagreb (PBZ), Hrvatska poštanska banka (HPB), Hypo Alpe-Adria-Bank (HAAB), Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Croatia film, Meblo, Njuškalo, T-Com, T-Mobile, Jedinstvo d.d., Rubicon nekretnine, Knauf Insulation, Generalturist, Trikoder, Proximity, Laus CC, Internet Softver, Renault Nissan Hrvatska, Studio moderna te mnoge druge pravne i fizičke osobe.

Ovdje pogledajte puuuno duži i potpuni popis referenci.

Kontakt

Kliknite OVDJE ako nas želite kontaktirati.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.