Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

O nama

"Svaki puta kada se smiono suočiš sa strahom, dobivaš na snazi, hrabrosti i samopouzdanju. Moraš učiniti ono što misliš da nisi sposoban učiniti."

Eleanor Roosevelt

Pokretač i organizator projekta Web::Edukacija je marketinško-edukativna agencija - Marketing Odjel d.o.o. koja od početka 2008. ulaže svoje napore u Zagrebu i Hrvatskoj u promociju novih oblika poslovanja i efektivnijih oblika marketinga u Hrvatskoj i šire - internet (web) marketing, web poslovanje, web oglašavanje i web development (izrada web stranica, web programiranje, web dizajn, web upotrebljivost, ...). Kroz minuli period Web::Edukacija je obrazovala stotine i stotine polaznika koji su stečena znanja primijenili u praksi, a razvojem tržišta oni neprekidno nastavili dolaziti na dodatno usavršavanje kod najboljih predavača iz regije potvrđenih od strane publike na međunarodnim konferencijamao webu kao što je i Web::Strategija.

Više o agenciji pogledajte na web adresi www.Marketing-Odjel.com.

Web stranice za projekt Web::Edukacija pokreće AdminMax CMS, dok za hosting koristi se (i preporuča!) web hosting usluga tvrtke Avalon Premium Hosting. Povoljnije cijene Web::Edukacije ostvarujete članstvom u Web::Klubu. Odgovore na Vaša pitanja daju stručni predavači Web::Edukacije te web-zajednica na Q&A forumu Znatko.

Reference

Do sada su znanja na radionicama i seminarima Web::Edukacije dobili djelatnici sljedećih tvrtki: Privredna banka Zagreb (PBZ), Hrvatska poštanska banka (HPB), Hypo Alpe-Adria-Bank (HAAB), Hrvatska turistička zajednica (HTZ), Croatia film, Meblo, Njuškalo, T-Com, T-Mobile, Jedinstvo d.d., Rubicon nekretnine, Knauf Insulation, Generalturist, Trikoder, Proximity, Laus CC, Internet Softver, Renault Nissan Hrvatska, Studio moderna te mnoge druge pravne i fizičke osobe.

Ovdje pogledajte puuuno duži i potpuni popis referenci.

Kontakt

Kliknite OVDJE ako nas želite kontaktirati.