Web::Edukacija

Pogledajte nadolazeći program Web::Edukacije koji sadrži Web Marketing Akademiju (WMA1) i Web Marketing Akademiju (WMA2).

Pogledajte program

Upisi u tijeku

Registrirajte se za pohađanje Web::Edukacije, Web::Kluba ili Web Marketing Akademije online!

Prijavite se sad

Najnovije objave

Arhiva objava

Black friday i na Web::Edukaciji

Za sat vremena otvaramo Black friday sniženje koje traje sve do sutra (24.11.2017.) u ponoć.

Pripremili smo za vas sve dvodnevne edukacije iz programa WMA1, iz digitalnog marketinga, koje plaćate sa 59% popusta! Posjetite Regolinu i prijavite se na edukaciju koja vam je potrebna za vaše profesionalno napredovanje u digitalnom marketingu!

Nastavi čitati

Što kažu stručnjaci o Web Marketing Akademiji?

Web Marketing Akademija trudi se biti u korak s modernim prenošenjem znanja o digitalnom marketingu svojim polaznicima, koji nakon dva i pol mjeseca dinamične edukacije postaju samostalni stručnjaci. Sva je energija usmjerena na poboljšanje programa, na unapređenje znanja i na visokokvalitetan tim predavača čije biografije govore o njihovim specijalnostima u digitalnom marketingu. Što su rekli o WMA1 i WMA2, oni čija je strast digitalni marketing, slijedi u nastavku ...

Nastavi čitati

Edukacije za unapređenje digitalnog marketinga

Za unapređenje vašeg digitalnog marketinga preporučamo školovanje na Web Marketing Akademiji pri čemu birate predavanja prilagođena vašem predznanju. Web Marketing Akademija (WMA1) pristupa predavanjima od osnova te je za osobe koje se tek razvijaju u digitalnom marketingu, dok je Web Marketing Akademija (WMA2) svojom dinamikom praktičnog, naprednog rada namijenjena osobama kojima je cilj postati ekspert u digitalnom marketingu. 

Nastavi čitati

Tvrtke koja traju i zauzvrat daju

Jedna od vodećih tvrtki iz područja edukacija o digitalnom marketingu, koja je na našem tržištu već drugi decenij, jest tvrtka Marketing Odjel d.o.o. iz Zagreba. Prepoznata i od strane struke, pozvana da svojim prisustvom bude među najuspješnijim i najdugotrajnijim tvrtkama Hrvatske, na konferenciji „AAA“ koja se održala u lipnju ove godine u Zagrebu. Konferencija je održana pod pokroviteljstvom tvrtke Bisnode koja izdaje certifikate bonitetne izvrsnosti kao jednim od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja.

Nastavi čitati

Novost na tržištu edukacija - ekspert digitalnog marketinga

Prema potrebama i željama naših dosadašnjih, ali i budućih polaznika Web Marketing Akademije, u rujnu kreće specijalističko školovanje za eksperte digitalnog marketinga čijim UPISIMA mogu pristupiti svi digitalisti koji su spremni za intenzivan rad kroz poslovne ekspertize u praktičnom djelovanju školovanja. Pristupiti upisima mogu samo osobe koje zadovoljavaju određeni prag predznanja na online testiranju.

Nastavi čitati

Dvodnevni seminari uz certifikat

Web Marketing Akademija pokriva kompletno područje digitalnog marketinga pa tako polaznici mogu birati između 20 dvodnevnih seminara, ovisno o njihovim preferencijama, cilju i prethodnom znanju. Seminari su namijenjeni početnicima (10 predmeta) kao i naprednim znalcima (10 predmeta). Prilagođeno svakoj osobi s kojom se radi individualno i u grupi. Recite nam Vaše potrebe, a mi ćemo Vas uputiti u najbolje seminare iz digitalnog marketinga za Vas!

Do 21.07. specijalna akcija kojom Vas daruje Web::Edukacija!

Nastavi čitati

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.