Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Fax: 01 / 55 - 60 - 701 | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Predavači

Smatramo da zaslužujete samo najbolje!

Zato su predavači na našim seminarima i radionicama profesionalci iza kojih stoji višegodišnje iskustvo i poslovni rezultati, a koji svoje znanje prenose drugima na ležeran i zabavan način. Ili, kako je to izjavila jedna polaznica naših edukativnih programa, oni su "cool".

Kako stupiti u kontakt s predavačima?

ZnatkoZanima Vas kako optimizirati online marketing kampanju za Vaše potrebe u turizmu? Kako koncipirati CMS sadržaja da bude optimizran za SEO? Ili koji je payment gateway Vama najisplativiji na domaćem tržištu? Zbog toga je Web::Edukacija pokrenula web-servis Znatko gdje možete anonimno postavljati pitanja našim stručnim predavačima i dobiti odgovore iz svih područja vezanih uz web, uz Web Marketing Akademiju ili seminare i radionice Web::Edukacije. Uz jednostavnu registraciju kliknite ovdje da postavite pitanje na Znatku.

Web::Edukacija za svoje programe obrazovanja izdaje certifikate koji se upisuju u radne knjižice.

 

Predavači WMA

Iskusni predavači Web Marketing Akademije (WMA) potvrđeni su od strane struke i publike na raznim konferencijama, sajmovima i edukacijama koja ih je, anonimnim glasovanjem, nebrojeno puta svrstala među TOP5 predavače. Ti isti predavači obrazovali su stotine polaznika seminara i radionica Web::Edukacije u prethodnim godinama. Također, na mnoge od njih publika je odreagirala traženjem dodatnih edukacija obzirom na njihovu posvećenost, kompetentnost, strpljenje i transfer znanja u teorijskom i praktičnom obliku. 

 

Verica Katić

Verica Katić prvo je digitalno iskustvo stekla kao community manager u raznim industrijama, pri čemu je iz prve ruke naučila sve o važnosti stvaranja i održavanja odnosa brenda i njegove publike.

Kao idejni začetnik i lead content strategist, odjela zaduženog za stvaranje sadržaja u jednoj od najvećih digitalnih agencija u IE, bila je zadužena za razvoj tima community managera, content creatora i copywritera te izradu strategija s naglaskom na potrebe kupca i sadržaja koji doprinosi trajnoj vrijednosti brenda.

Radila je s najvećim domaćim i globalnim brendovima poput Lufthanse, Heinekena, Jamnice i Ožujskog piva, no najponosnija je na rad u humanitarnom projektu Cipele46 - zajednicu na društvenoj mreži Facebook koja broji 40.000 članova i osvojila je nagradu "Ponos Hrvatske".

Kontakt - Verica Katić ]

Ivica Kruhek

Ivica Kruhek redoviti je predavač Web Marketing Akademije. Više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina.

Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

[ Kontakt - Ivica Kruhek ]

Tomislav Skorup

Tomislav Skorup završio je preddiplomski studij marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je u studentskim danima pokazivao interes za online oglašavanjem i komunikacijom. Po završetku studija bavio se mnogim privatnim online projektima, a sada je na fukciji Account Managera u online marketinškoj agenciji Effectus Media, koja je specijalizirana za SEO i Google Adwords te je redoviti predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

Kontakt - Tomislav Skorup ] 

Sandro Lazarić

Sandro Lazarić diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Stručnjak na području planiranja, implementacije i mjerenja uspješnosti online oglašavanja uz višegodišnje iskustvo u online marketingu.

Posjeduje Google certifikat, a bavi se online oglašavanjem i mjerenjem njegove uspješnosti. Područje kojim se najviše bavi je optimizacija za tražilice, Google AdWords i Google Analytics. Sandro je direktor tvrtke Arbona koju je Google proglasio najbolje rastućom agencijom u regiji za što su osvojili i nagradu. 
Redoviti je predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

[ Kontakt - Sandro Lazarić ]

Ivica Pakozdi

Ivan Pakozdi izvršni je direktor u Millenium promociji te predavač na Web Marketing Akademiji (WMA). Tijekom studija novinarstva, na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, opredijelio se za smjerove tisak i odnosi s javnošću. Diplomirao je novinarstvo, smjer Odnosi s javnošću na temu uloge odnosa s javnošću u procesu kreiranja i pozicioniranja brandova na tržištu. Sudjelovao je na brojnim domaćim i inozemnim projektima u različitim sektorima.

Kontakt - Ivan Pakozdi ] 

Robert Petković

Robert Petković je prodajni i SEO specijalist te redoviti predavač na Web Marketing Akademiji (WMA). Radio je na razvoju nekoliko većih web projekata od kojih se posebni ističu prvi T-com news portal te prvi hrvatski gastro portal Gastronaut. U svim projektima koristi alat Google Analytics te vlastita proširenja ovog alata kako bi svojim klijentima izmjerio efekt svake lipe uložene u razvoj web stranica, SEO i oglašavanje.

Kontakt - Robert Petković ]  

Luka Solenički

Luka Solenički magistar je informatike koji je svoje IT iskustvo uglavnom skupio na poslovima sistemske administracije i web developmenta. Ubrzo pokazuje interes za optimizaciju web stranica te koristi svoja znanja i vještine kao dobru podlogu za ulazak u taj svijet. Ubrzo shvaća da je za dublje razumijevanje SEO problematike, osim posjedovanja tehničkih vještina, potrebno i poznavanje nekih aspekata marketinga.

Zapošljava se u online marketinškoj agenciji Effectus Media u funkciji SEO specijalista i suradnika za web tehnologije, a svoje iskustvo stečeno radom na brojnim projektima rado dijeli sa polaznicima Web Marketing Akademije čiji je redoviti predavač.

Kontakt - Luka Solenički ]

 Luka Frljužec

Luka Frljužec, magistar ekonomije, trenutno je zaposlen kao email marketing ekspert u prvom lokalno prisutnom email service provideru - MailPlusu d.o.o.
Redoviti je predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

Za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu odabrao je smjer i kolegije koji su mu omogućili specijalizaciju u marketingu s fokusom na digitalni marketing, a u dosadašnjoj je karijeri radio u različitim tvrtkama i surađivao na brojnim projektima. Iskustvo i široka slika, kada je u pitanju kompleksnost poslovanja svih segmenata rada tvrtke, danas mu koriste kako bi se lako prilagodio novim izazovima, situacijama i trendovima u poslovnom okruženju te ponudio adekvatna marketniška rješenja klijentima iz različitih industrija.

Usavršavanje u području email marketinga nastavlja i dalje te je neko vrijeme proveo na edukaciji u Nizozemskoj, na jednom od najnaprednijih tržišta email marketinga. S pozicije email marketing experta radi kao konzultant za brojne tvrtke, educira zaposlenike i klijente te aktivno sudjeluje u brojnim projektima.

Kontakt - Luka Frljužec ]

Hrvoje Galić završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Po stjecanju titule magistra informatike, zapošljava se na radnom mjestu web developera sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se bavim poslovnim izvješćivanjem.

Nakon iskustva s razvojem i projektiranjem web aplikacija, prelazi u digitalnu agenciju Arbona d.o.o na poziciju Key Account Manager-a, gdje radi na zadacima koji su povezani s Google Analytics-om i SEO-om. Tijekom svojeg rada stekao je Google Analytics i Google AdWords certifikate te je redoviti predavač Web Marketing Akademije.

Kontakt - Hrvoje Galić ]

Želite li i Vi biti predavač?

Web::Edukacija kontinuirano prima nove predavače u svoje redove. Želite svoje znanje podijeliti s drugim i postati predavač Web::Edukacije? Više o tome pročitajte ovdje.