Predavači

 

Smatramo da zaslužujete samo najbolje!

 

Zato su predavači na našim seminarima i radionicama profesionalci iza kojih stoji višegodišnje iskustvo i poslovni rezultati, a koji svoje znanje prenose drugima na ležeran i zabavan način. Ili, kako je to izjavila jedna polaznica naših edukativnih programa, oni su "cool".

Kako stupiti u kontakt s predavačima?

ZnatkoZanima Vas kako optimizirati online marketing kampanju za Vaše potrebe u turizmu? Kako koncipirati CMS sadržaja da bude optimizran za SEO? Ili koji je payment gateway Vama najisplativiji na domaćem tržištu? Zbog toga je Web::Edukacija pokrenula web-servis Znatko gdje možete anonimno postavljati pitanja našim stručnim predavačima i dobiti odgovore iz svih područja vezanih uz web, uz Web Marketing Akademiju ili seminare i radionice Web::Edukacije. Uz jednostavnu registraciju kliknite ovdje da postavite pitanje na Znatku.

Web::Edukacija za svoje programe obrazovanja izdaje certifikate koji se upisuju u radne knjižice.

 

Predavači WMA

Iskusni predavači Web Marketing Akademije (WMA) potvrđeni su od strane struke i publike na raznim konferencijama, sajmovima i edukacijama koja ih je, anonimnim glasovanjem, nebrojeno puta svrstala među TOP5 predavače. Ti isti predavači obrazovali su stotine polaznika seminara i radionica Web::Edukacije u prethodnim godinama. Također, na mnoge od njih publika je odreagirala traženjem dodatnih edukacija obzirom na njihovu posvećenost, kompetentnost, strpljenje i transfer znanja u teorijskom i praktičnom obliku. 

 

Verica Katić prvo je digitalno iskustvo stekla kao community manager u raznim industrijama, pri čemu je iz prve ruke naučila sve o važnosti stvaranja i održavanja odnosa brenda i njegove publike.

Kao idejni začetnik i lead content strategist, odjela zaduženog za stvaranje sadržaja u jednoj od najvećih digitalnih agencija u IE, bila je zadužena za razvoj tima community managera, content creatora i copywritera te izradu strategija s naglaskom na potrebe kupca i sadržaja koji doprinosi trajnoj vrijednosti brenda.

Radila je s najvećim domaćim i globalnim brendovima poput Lufthanse, Heinekena, Jamnice i Ožujskog piva, no najponosnija je na rad u humanitarnom projektu Cipele46 - zajednicu na društvenoj mreži Facebook koja broji 40.000 članova i osvojila je nagradu "Ponos Hrvatske".

Kontakt - Verica Katić ]


Ivica Kruhek

Ivica Kruhek redoviti je predavač Web Marketing Akademije. Više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina.

Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

[ Kontakt - Ivica Kruhek ]


Tomislav Skorup

Tomislav Skorup završio je preddiplomski studij marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je u studentskim danima pokazivao interes za online oglašavanjem i komunikacijom. Po završetku studija bavio se mnogim privatnim online projektima, a sada je na fukciji Account Managera u online marketinškoj agenciji Effectus Media, koja je specijalizirana za SEO i Google Adwords te je redoviti predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

Kontakt - Tomislav Skorup ] 


Sandro Lazarić

Sandro Lazarić diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Stručnjak na području planiranja, implementacije i mjerenja uspješnosti online oglašavanja uz višegodišnje iskustvo u online marketingu.

Posjeduje Google certifikat, a bavi se online oglašavanjem i mjerenjem njegove uspješnosti. Područje kojim se najviše bavi je optimizacija za tražilice, Google AdWords i Google Analytics. Sandro je direktor tvrtke Arbona koju je Google proglasio najbolje rastućom agencijom u regiji za što su osvojili i nagradu. 
Redoviti je predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

[ Kontakt - Sandro Lazarić ]


Nina Jocić se tijekom školovanja u Hrvatskoj, UK-u i Finskoj, zaljubila u marketing i krenula na svoj agencijski put. Nakon gotovo četiri godine u Degordianu, na pozicijama unutar Community Management i Account timova, prešla jeË›u I&F McCann gruou gdje radi na poziciji Online Media Account Managera, u zagrebačkom Universal McCannu.

Najveći dio njezinog radnog dana zauzima izrada strategija i kocepata za postojeće i potencijalne klijente te komunikacija s klijentima, a kao najdraži dio radnih zadataka navodi pripremu i izvedbu pitcheva.

Dosad je imala prilike raditi na širokom spektru klijenata svih veličina; od globalno poznatih brandova poput Coca-Cole, Pandore i Lufthanse, preko najjačih domaćih brandova kao što su Jamnica i Dukatos pa sve do malih startupa koji izlaze na strana tržišta, tako  može primijeniti na gotovo sve industrije.

Najviše ju veseli kad vidi da kampanje na kojima radi ostvare neki pozitivan utjecaj na društvo.

[ Kontakt - Nina Jocić ]

 

Robert Petković

Robert Petković je prodajni i SEO specijalist te redoviti predavač na Web Marketing Akademiji (WMA). Radio je na razvoju nekoliko većih web projekata od kojih se posebni ističu prvi T-com news portal te prvi hrvatski gastro portal Gastronaut. U svim projektima koristi alat Google Analytics te vlastita proširenja ovog alata kako bi svojim klijentima izmjerio efekt svake lipe uložene u razvoj web stranica, SEO i oglašavanje.

Kontakt - Robert Petković ]  

 

Luka Solenički

Luka Solenički magistar je informatike koji je svoje IT iskustvo uglavnom skupio na poslovima sistemske administracije i web developmenta. Ubrzo pokazuje interes za optimizaciju web stranica te koristi svoja znanja i vještine kao dobru podlogu za ulazak u taj svijet. Ubrzo shvaća da je za dublje razumijevanje SEO problematike, osim posjedovanja tehničkih vještina, potrebno i poznavanje nekih aspekata marketinga.

Zapošljava se u online marketinškoj agenciji Effectus Media u funkciji SEO specijalista i suradnika za web tehnologije, a svoje iskustvo stečeno radom na brojnim projektima rado dijeli sa polaznicima Web Marketing Akademije čiji je redoviti predavač.

Kontakt - Luka Solenički ]


Nikola Zubalj radi kao stručnjak za e-mail marketing u MailPlus Adriji, tvrtki koja pruža softversku platformu za profesionalni e-mail marketing i jedini je ESP s lokalnim timom u Zagrebu i Beogradu te podrškom za zemlje u regiji.

S pozicije email marketing eksperta, Nikola radi kao konzultant za brojne tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji i drugim zemljama regije. Provodi edukaciju zaposlenika i klijenata, drži radionice i predavanja te aktivno sudjeluje u brojnim projektima iz područja digitalnog marketinga.

U periodu od 2013. do 2016., Nikola je radio kao suradnik za marketing i podršku klijentima u konzultantskoj tvrtki Vlahović grupa d.o.o., gdje je bio zadužen za vođenje digitalnog marketinga tvrtke, rad sa stranim ambasadama u Zagrebu i velikim klijentima iz područja ICT-a, poštanskog sektora, energetike i duhanske industrije.

Završio je Master of European Studies (na engleskom jeziku) na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te programe usavršavanja iz područja digitalnog marketinga i prodaje na Institutu za menadžment (IZM) u Zagrebu.

Zaljubljenik je u digitaliju i nove tehnologije, a kao školovani pijanist, u slobodno vrijeme honorarno se bavi i glazbom te je redoviti predavač na WMA1.

[ Kontakt - Nikola Zubalj ]

 

Hrvoje Galić završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Po stjecanju titule magistra informatike, zapošljava se na radnom mjestu web developera sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se bavim poslovnim izvješćivanjem.

Nakon iskustva s razvojem i projektiranjem web aplikacija, prelazi u digitalnu agenciju Arbona d.o.o na poziciju Key Account Manager-a, gdje radi na zadacima koji su povezani s Google Analytics-om i SEO-om. Tijekom svojeg rada stekao je Google Analytics i Google AdWords certifikate te je redoviti predavač Web Marketing Akademije.

Kontakt - Hrvoje Galić ]


Želite li i Vi biti predavač?

Web::Edukacija kontinuirano prima nove predavače u svoje redove. Želite svoje znanje podijeliti s drugim i postati predavač Web::Edukacije? Više o tome pročitajte ovdje.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.