Lokacija

Edukativni programi Web::Edukacije odvijaju se u Zagrebu:

Lokacija Trešnjevka NOVO

(Grimms Institut) Tratinska 18, I. kat, Zagreb, Hrvatska

Skola 

Lokacija interaktivne učionice Web::Edukacije koju koristimo, nalazi se na Trešnjevci, nedaleko od u Zagrebu poznatog i lako prepoznatog Ciboninog tornja.


Kako do nas?

Ako dolazite autom, parkiralište se nalazi iza Cibone ili možete koristiti javni parking u blizini. 

Gradski prijevoz, odnosno tramvaj (ZET), zasigurno je najbolja, najbezbrižnija i najjeftinija opcija. Ukoliko dolazite tramvajem nedaleko od Web::Edukacije (oko Cibone) voze tramvajske linije broj 3,4,9,12,13,14,17. Cijena pojedinačne karte u dnevnom prometu iznosi 4,00 kune ukoliko ju kupujete van vozila.

Preporučamo Vam dolazak do Web::Edukacije taksi prijevozom tj. Uberom


Učionica Web::Edukacije

Učionica

Interaktivna učionica Web::Edukacije u namijenjena je za 12-ak polaznika te se u njoj održavaju predavanja i Web Marketing Akademije.

Sve učionice opremljene su bežičnim internetom za sve, grijanjem tj. klimatizacijom, strujnim priključcima i svime potrebnim za nastavu.

Ugodnoj i opuštajućoj atmosferi pridonose i aparati za vodu i kavu koji su na upotrebi svim polaznicima Web::Edukacije.

Ne zaboravite u učionicu ponijesti svoj laptop (notebook) jer ćete ga koristiti kao sredstvo za rad prilikom održavanja edukacija.

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.