Web Marketing Akademija - posebna ponuda!!

Preostala su dva posljednja mjesta na Web Marketing Akademiji, čija predavanja počinju u ponedjeljak, 12. veljače 2018. Nudimo specijalnu ponudu kojom ćemo popuniti jedinu praznu klupu u učionici, a vas razveseliti! Očekuje vas 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 šk. sati koje predvode najeminentniji hrvatski stručnjaci u digitalnom marketingu koji rade individualno sa svakim polaznikom na njegovim primjerima iz prakse. Punim gasom krećemo u digitalni marketing!

Naša ponuda odnosi se na dva posljednja slobodna mjesta i vašu priliku za stjecanje certifikata Specijalist za digitalni marketing, koji se uspisuje u radnu knjižicu. Redovna cijena školarine iznosi 11.700,00 kn na koju vam darujemo popust od 25%! Ukoliko iz iste tvrtke dolaze dva polaznika, popust se penje na 35%!
Iskoristite ovu priliku, ispunite prijavu i vidimo se u ponedjeljak od 17:00 h u Poslovnom učilištu, na adresi Gjure Szaba 4, Črnomerec.

Uz Web Marketing Akademiju postajete najbolji!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.