Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Novost na tržištu edukacija - ekspert digitalnog marketinga

26.07.2017.

Prema potrebama i željama naših dosadašnjih, ali i budućih polaznika Web Marketing Akademije, u rujnu kreće specijalističko školovanje za eksperte digitalnog marketinga čijim UPISIMA mogu pristupiti svi digitalisti koji su spremni za intenzivan rad kroz poslovne ekspertize u praktičnom djelovanju školovanja. Pristupiti upisima mogu samo osobe koje zadovoljavaju određeni prag predznanja na online testiranju.

Ako ste bili polaznik Web Marketing Akademije, WMA1, koja daje bazično znanje o digitalnom marketingu i njegovim trendovima ili ste svoje znanje sami stekli kroz poslovno iskustvo, vrijeme je za nastavak vašeg profesionalnog školovanja UPISOM u napredni program Web Marketing Akademije, WMA2, koja vas certificira za eksperta digitalnog marketinga upisom u radnu knjižicu.

Praktičan rad u kontinuitetu, kroz 10 predmeta o digitalnom marketingu, izlagat će vam predavači koje je struka nagradila titulama najboljih kroz njihova predavanja na konferencijama, sajmovima i edukacijama. Njihova specijalnost leži u činjenici da su korak ispred svih noviteta i trendova koje donosi digitalni marketing pa samim time udvostručuju vaše iskustvo kroz hands-on rad kojim postajete dio njih - jedan od najboljih.

Za one koji su vični posegnuti najviše i uzeti ono najbolje od digitalnog marketinga - od rujna je tu napredna WMA2!

UPISI su u tijeku, no imajte na umu da su limitirani brojem polaznika po svakoj generaciji.

Prve dvije prijave zaprimljene u sljedećih 48 sati (do petka u 16:00h), ostvaruju nagradni popust u iznosu od 2500 kn na punu cijenu školarine!


comments powered by Disqus