Novost na tržištu edukacija - ekspert digitalnog marketinga

Prema potrebama i željama naših dosadašnjih, ali i budućih polaznika Web Marketing Akademije, u rujnu kreće specijalističko školovanje za eksperte digitalnog marketinga čijim UPISIMA mogu pristupiti svi digitalisti koji su spremni za intenzivan rad kroz poslovne ekspertize u praktičnom djelovanju školovanja. Pristupiti upisima mogu samo osobe koje zadovoljavaju određeni prag predznanja na online testiranju.

Ako ste bili polaznik Web Marketing Akademije, WMA1, koja daje bazično znanje o digitalnom marketingu i njegovim trendovima ili ste svoje znanje sami stekli kroz poslovno iskustvo, vrijeme je za nastavak vašeg profesionalnog školovanja UPISOM u napredni program Web Marketing Akademije, WMA2, koja vas certificira za eksperta digitalnog marketinga upisom u radnu knjižicu.

Praktičan rad u kontinuitetu, kroz 10 predmeta o digitalnom marketingu, izlagat će vam predavači koje je struka nagradila titulama najboljih kroz njihova predavanja na konferencijama, sajmovima i edukacijama. Njihova specijalnost leži u činjenici da su korak ispred svih noviteta i trendova koje donosi digitalni marketing pa samim time udvostručuju vaše iskustvo kroz hands-on rad kojim postajete dio njih - jedan od najboljih.

Za one koji su vični posegnuti najviše i uzeti ono najbolje od digitalnog marketinga - od rujna je tu napredna WMA2!

UPISI su u tijeku, no imajte na umu da su limitirani brojem polaznika po svakoj generaciji.

Prve dvije prijave zaprimljene u sljedećih 48 sati (do petka u 16:00h), ostvaruju nagradni popust u iznosu od 2500 kn na punu cijenu školarine!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.