Dvodnevni seminari uz certifikat

Web Marketing Akademija pokriva kompletno područje digitalnog marketinga pa tako polaznici mogu birati između 20 dvodnevnih seminara, ovisno o njihovim preferencijama, cilju i prethodnom znanju. Seminari su namijenjeni početnicima (10 predmeta) kao i naprednim znalcima (10 predmeta). Prilagođeno svakoj osobi s kojom se radi individualno i u grupi. Recite nam Vaše potrebe, a mi ćemo Vas uputiti u najbolje seminare iz digitalnog marketinga za Vas!

Do 21.07. specijalna akcija kojom Vas daruje Web::Edukacija!

Do 21.07. za sve čitatelje Web::Edukacije vrijedi ljetni popust od 20% na cijenu bilo kojeg od 20 dvodnevnih seminara (svaki traje 10 školskih sati) iz područja digitalnog marketinga. Seminare izaberite na naslovnici Regoline, izvršite prijavu i pričekajte datum početka, prije čega dobivate radni materijal (PPT prezentaciju) koji možete pregledati i pripremiti pitanja za predavača.

Na Web Marketing Akademiji redom predaju izvrsni znalci u digitalnom marketingu, mladi stručnjaci koji su svoj profesionalni put tkali školovanjem u Hrvatskoj i inozemstvu. Predani svakom polazniku, predavači će s Vama raditi individualno te Vas savjetovati u profesionalnom smjeru kako biste što prije došli do svog cilja.

Svaki seminar traje dva dana, odvija se u popodnevnim satima (od 17:00 - 21:00h) te po završetku svaki polaznik dobiva certifikat o odslušanom seminaru koji upisuje u svoju e-radnu knjižicu.

Posjetite Regolinu i odaberite svoj dvodnevni seminar na kojeg, do 21.07., ostvarujete ljetni popust od 20%.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.