Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Dvodnevni seminari uz certifikat

17.07.2017.

Web Marketing Akademija pokriva kompletno područje digitalnog marketinga pa tako polaznici mogu birati između 20 dvodnevnih seminara, ovisno o njihovim preferencijama, cilju i prethodnom znanju. Seminari su namijenjeni početnicima (10 predmeta) kao i naprednim znalcima (10 predmeta). Prilagođeno svakoj osobi s kojom se radi individualno i u grupi. Recite nam Vaše potrebe, a mi ćemo Vas uputiti u najbolje seminare iz digitalnog marketinga za Vas!

Do 21.07. specijalna akcija kojom Vas daruje Web::Edukacija!

Do 21.07. za sve čitatelje Web::Edukacije vrijedi ljetni popust od 20% na cijenu bilo kojeg od 20 dvodnevnih seminara (svaki traje 10 školskih sati) iz područja digitalnog marketinga. Seminare izaberite na naslovnici Regoline, izvršite prijavu i pričekajte datum početka, prije čega dobivate radni materijal (PPT prezentaciju) koji možete pregledati i pripremiti pitanja za predavača.

Na Web Marketing Akademiji redom predaju izvrsni znalci u digitalnom marketingu, mladi stručnjaci koji su svoj profesionalni put tkali školovanjem u Hrvatskoj i inozemstvu. Predani svakom polazniku, predavači će s Vama raditi individualno te Vas savjetovati u profesionalnom smjeru kako biste što prije došli do svog cilja.

Svaki seminar traje dva dana, odvija se u popodnevnim satima (od 17:00 - 21:00h) te po završetku svaki polaznik dobiva certifikat o odslušanom seminaru koji upisuje u svoju e-radnu knjižicu.

Posjetite Regolinu i odaberite svoj dvodnevni seminar na kojeg, do 21.07., ostvarujete ljetni popust od 20%.


comments powered by Disqus