Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Što kažu stručnjaci o Web Marketing Akademiji?

24.09.2017.

Web Marketing Akademija trudi se biti u korak s modernim prenošenjem znanja o digitalnom marketingu svojim polaznicima, koji nakon dva i pol mjeseca dinamične edukacije postaju samostalni stručnjaci. Sva je energija usmjerena na poboljšanje programa, na unapređenje znanja i na visokokvalitetan tim predavača čije biografije govore o njihovim specijalnostima u digitalnom marketingu. Što su rekli o WMA1 i WMA2, oni čija je strast digitalni marketing, slijedi u nastavku ...

Specijalist za digitalni marketing na eKupi, Google Adwords specijalist s iskustvom u radu na mnogim domaćim i inozemnim projektima, optimizacijama Adwords kampanja svih 
oblika i tipova, kreiranju strategija digitalnog marketinga, sudjelovanju u SEO projektima, Tomislav Skorup istaknuo je zašto je Web Marketing Akademija nužna za sve digitaliste:

WMA predavanja odlična su prilika za stjecanje više nego dobrih teorijskih osnova u svim aspektima digitalnog marketinga te je cijeli program koncipiran tako da je dovoljno vremena posvećeno teorijskoj strani priče (zašto i zato), a da ostaje prostora i za individualan 1na1 kontakt s polaznicima i odgovore na hiperspecifična pitanja, radilo se o naprednoj optimizaciji, općenito marketinškoj strategiji ili ulozi pojedinog kanala u marketinškom miksu.

Web Marketing Akademija od ove godine kreće s organizacijom naprednih radionica upravo sa ciljem educiranja polaznika koji već imaju neko praktično iskustvo u radu s pojedinim kanalima digitalnog marketinga, ali imaju želje za produbljivanjem znanja u određenim segmentima (za polaznike pojedinačnih predavanja) ili dobivanju kvalitetnijeg obrazovanja širokog 
spektra (big picture za polaznike cijelog programa). Napravljena je diferencijacija između dva programa: općenitog, koji je namijenjen za svakoga s početnim interesom ili malo prakse u digitalnom marketingu, i naprednog, koji podrazumijeva da će polaznici aktivno 
raditi u digitalnom marketingu operativno ili na upravljačkoj razini. Topla preporuka svima koji svoju karijeru žele razvijati u dinamičnom okruženju digitalnog marketinga.  

Robert Petković stručnjak je za Google Analytics s više od 20 godina iskustva u digitalnom području gdje je započeo kao web developer i proveo posljednjih 10 godina kao jedan od najistaknutijih analitičara u regiji. Do sada je radio u Multilinku, Degordianu, bio zadužen za analitiku svih web projekata Agrokora, a u zadnjih par mjeseci radi u agenciji "Bruketa & Žinić & Grey" kao voditelj analitike u timu zaduženom za performance marketing svih klijenata Grey grupe u Europi. Robert je istaknuo sljedeće:

S obzirom na trajanje školovanja, polaznici dobivaju osnovni uvid u pojedine grane digitalnog marketinga, te konkretne savjete iz prakse. Nakon toga su u mogućnosti dobro prepoznati i definirati potrebe za digitalnim marketingom u svojoj firmi, davati odgovarajuće povratne informacije agencijama koje angažiraju, te dobro prepoznati radi li agencija koju su angažirali svoj posao kako treba ili ne. Ako su do sada bili samostalni u radu, mogu naučiti puno detalja iz prakse, koji im mogu pomoći da budu uspješniji. Što je najbolje, mogu predavače pitati bilo koje pitanje iz prakse te ga raspraviti sa svima. 

Po mom mišljenju, za razliku od nekih jednodnevnih tečajeva koji su namijenjeni direktorima i na kojima se ništa praktično ne može naučiti kao i višetjednih tečajeva na kojima se stječe duboko znanje pojedinih grana digitalnog marketinga, dvodnevni WMA tečajevi su dobri za osnovno upoznavanje sa tematikom te stjecanje osnovnih znanja o nekim granama digitalnog marketinga. Ukratko, ukoliko niste sigurni što je digitalni marketing i je li on dobar za vas, više se isplati upisati WMA kako biste dobili odgovor na vaše pitanje, nego platiti 5 puta više da biste zaključili kako digitalni marketing nije za vas ili kako biste zaključili da za potrebe vašeg posla morate angažirati agenciju.  

Rezervirajte svoje mjesto UPISOM na WMA1 koja očekuje početnike u digitalnom marketingu i UPISOM na WMA2 čiji je program krojen za napredne korisnike. 

Robert i Tomislav, do utorka, 26.09. u ponoć, nagrađuju prvu upisanu osobu na WMA1 i prvu upisanu osobu na WMA2 s 20% popusta dobrodošlice!

comments powered by Disqus