Dodjela certifikata specijalistima za digitalni marketing

Jučer je održano posljednje predavanje u ljetnom ciklusu Web Marketing Akademije kojemu su prisustvovali polaznici 11. generacije.

Deset je osoba zadovoljilo program, usvojilo znanje i steklo certifikate Specijalist za digitalni marketing koje upisuju u svoje radne knjižice doprinoseći razvoju svoje profesionalne karijere. Čestitamo im i želimo da budu i dalje onakvi kakvima su ih opisali predavači; znatiželjni, sposobni, uspješi, motivirani i dosljedni!

Novi UPISI, za 12. generaciju budućih specijalista za digitalni marketing, su u tijeku, a do 10.08. vas očekuje i 15% popusta na cijenu školarine. Jesenska predavanja počinju 10.10.2016. u 17:00 h, a sadrže 100 školskih sati teorije i praktičnog rada iz 10 predmeta.

UPISI u jesenski ciklus predavanja, za 12. generaciju budućih specijalista za digitalni marketing, otvoreni su za novu grupu upisnika. Predavanja počinju 10.10.2016., a održavat će se u zapadnom dijelu grada, na Črnomercu (50-ak metara od samog okretišta tramvaja), na adresi Gjure Szaba 4. Dinamika predavanja i dalje je ista, ponedjeljcima i utorcima, od 17:00 - 21:00h.

Deset je predmeta prožeto teorijom i praksom uz individualan rad s predavačima, mladim stručnjacima iz određenog područja digitalnog marketinga koji 5 školskih sati svakog predmeta (ponedjeljcima) posvećuju upoznavanju polaznika s teorijom, a u drugih 5 školskih sati (utorcima) održava se praktičan, hands-on rad na konkretnim primjerima svakog polaznika i njegovog poslovanja. 

Predanost i posvećenost predavača polaznicima jedini je pravi način za savladavanje gradiva, prenošenje znanja i konkretizaciju naučenog kroz izradu vlastitog projekta. Predavači Web Marketing Akademije redom su visokoobrazovani stručnjaci koji posjeduju certifikate, a svoju posebnost dokazuju radom u velikim hrvatskim i svjetskim tvrtkama. Interakcija između svakog predavača i polaznika u grupi dio je strategije Web Marketing Akademije, a izjave polaznika o predavačima i njihovom radu doprinos su njihovoj profesionalnoj karijeri i još boljem radu i transferu znanja.

UPIŠITE se u grupu do 10 polaznika, učite od najvećih, uvedite nove vještine u dosadašnji rad uz prilagođen nivo znanja i tempo rada svakom pojedincu.

Do 10.08. očekuje Vas popust od 15% na cijenu upisnine! 

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.