Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Dodjela certifikata specijalistima za digitalni marketing

20.07.2016.

Jučer je održano posljednje predavanje u ljetnom ciklusu Web Marketing Akademije kojemu su prisustvovali polaznici 11. generacije.

Deset je osoba zadovoljilo program, usvojilo znanje i steklo certifikate Specijalist za digitalni marketing koje upisuju u svoje radne knjižice doprinoseći razvoju svoje profesionalne karijere. Čestitamo im i želimo da budu i dalje onakvi kakvima su ih opisali predavači; znatiželjni, sposobni, uspješi, motivirani i dosljedni!

Novi UPISI, za 12. generaciju budućih specijalista za digitalni marketing, su u tijeku, a do 10.08. vas očekuje i 15% popusta na cijenu školarine. Jesenska predavanja počinju 10.10.2016. u 17:00 h, a sadrže 100 školskih sati teorije i praktičnog rada iz 10 predmeta.

UPISI u jesenski ciklus predavanja, za 12. generaciju budućih specijalista za digitalni marketing, otvoreni su za novu grupu upisnika. Predavanja počinju 10.10.2016., a održavat će se u zapadnom dijelu grada, na Črnomercu (50-ak metara od samog okretišta tramvaja), na adresi Gjure Szaba 4. Dinamika predavanja i dalje je ista, ponedjeljcima i utorcima, od 17:00 - 21:00h.

Deset je predmeta prožeto teorijom i praksom uz individualan rad s predavačima, mladim stručnjacima iz određenog područja digitalnog marketinga koji 5 školskih sati svakog predmeta (ponedjeljcima) posvećuju upoznavanju polaznika s teorijom, a u drugih 5 školskih sati (utorcima) održava se praktičan, hands-on rad na konkretnim primjerima svakog polaznika i njegovog poslovanja. 

Predanost i posvećenost predavača polaznicima jedini je pravi način za savladavanje gradiva, prenošenje znanja i konkretizaciju naučenog kroz izradu vlastitog projekta. Predavači Web Marketing Akademije redom su visokoobrazovani stručnjaci koji posjeduju certifikate, a svoju posebnost dokazuju radom u velikim hrvatskim i svjetskim tvrtkama. Interakcija između svakog predavača i polaznika u grupi dio je strategije Web Marketing Akademije, a izjave polaznika o predavačima i njihovom radu doprinos su njihovoj profesionalnoj karijeri i još boljem radu i transferu znanja.

UPIŠITE se u grupu do 10 polaznika, učite od najvećih, uvedite nove vještine u dosadašnji rad uz prilagođen nivo znanja i tempo rada svakom pojedincu.

Do 10.08. očekuje Vas popust od 15% na cijenu upisnine! 


comments powered by Disqus