Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Kakvi su predavači na Web Marketing Akademiji

28.06.2016.

Profesionalni rejting stvaramo sami svojim radom, postignućima, zalaganjima, napredovanjem, stalnim učenjem. No, pravi ispit slijedi pred auditorijem koji je spreman na kritike i koji od vas traži još više. Polaznici Web Marketing Akademije polažu svoje opravdano pravo na ocjenu onih koji ih uče, na predavače koji im prenose svoja znanja i koji ih konkretno pripremaju za izazove koji ih čekaju u svijetu digitalnog marketinga.
Što su polaznici 11. generacije Web Marketing Akademije, koja je u tijeku, rekli o predavačima čija su predavanja odslušali, čitajte u nastavku.

Prešli smo polovicu odslušanih predmeta, a polaznici, budući specijalisti digitalnog marketinga, osvrnuli su se na svakog pojedinog predavača te vam donosimo njihove komentare.

Predavač Sandro Lazarić non stop komunicira s nama, propitkuje da li nam je sve jasno.
Sviđa mi se što sve provlači kroz žive primjere iz prakse i rezultate koji se u konačnici dobiju. Uvijek je nasmijan, ne razmišlja o pauzi, nego da nam što više stvari objasni.
 
Drugi dan je sve ukratko ponovio od prvog dana s predavanjima, a zatim nam je zadao zadatak da kroz praktičan rad odradimo sve što smo učili. Istovremeno je kroz rješvanja bio spreman svima i pomoći kako bismo što bolje shvatili gradivo, ali nije direktno otkrivao rješenje, nego je kroz razgovor vodio do mogućeg rješenja kako bismo što više naučili. Zatim je dvoje ljudi donijelo svoj laptop kod njega i na projektoru prezentiralo rješenja zadataka, a on je odmah govorio što je dobro te što bi bilo bolje da se napravilo. Istovremeno su i polaznici WMA mogli postavljati potpitanja te tako riješiti do kraja svoje zadatke.

Vrlo je uredan, ugodan, praktican i sirokih pogleda kroz razne primjere koje spominje - i kroz primjere news web portala, a i kroz primjere drugih područja iz kojih dolaze polaznici akademije (frizerski saloni, fitness centar, iznajmljivanje poslovnih prostora).

Predavaču dajem ocjenu 5, bez da mu mogu bilo što zamjeriti. Predložio bih samo da tijekom predavanja napiše na papirnatoj ploči pojedine web adrese koje spominje tijekom pričanja.

Vrlo bogata predavanja koje nam je održao Robert Petković s velikim brojem primjera iz stvarnog života, ali prilagođenih našim poslovima kojima se bavimo. Jako je pazio na to i stalno je izvlačio primjere za medije (web portale), frizerski salon, fitness studio ...

Vrlo razgovjetno komunicira s nama, prateći naše reakcije i pazi da baš sve i svima bude jasno.

Danas smo imali praktičan zadatak za odraditi i to je vrlo bitan element prvog predavanja, a i ovog drugog jer smo svi naglas pročitali svoja rješenja zadataka, a zatim ih je Robert prokomentirao dajući i drugima primjere kako nešto napraviti bolje, odnosno što je krivo netko napravio. 

Čovjek s nevjerojatno puno iskustva o webu, zna toliko da bi čovjek pomislio da čita odnekud dok priča, a ne da sve izvlači iz glave. A to traje gotovo 4 sata, uz jednu pauzu od 10-ak minuta.

Predavanja koja vodi Ivica Kruhek su dinamična, zanimljiva. Upozorava nas na problematične situacije s kojima se u poslu možemo susresti. Ulazi i u psihologiju kupaca te nam prenosi razne dojmove.

Dao nam je cjelovitu sliku o web shoppovima. Ima dobre primjere iz prakse, dobar je predavač. Osjeti se da radi u tom području. Uglavnom on govori, ponekad nešto priupita o našim navikama. Na kraju je pitao što nam nije jasno i odgovorio je sažeto u nekoliko rečenica sve najbitnije činjenice iz dva predavanja.

Prijateljski je orijentiran, zabavan u predavanju, vrlo komunikativan.

Luka Solenički dosta duboko ulazi u tematiku, ali nas prethodno pita da li želimo da ulazi dublje u temu. Koristi dobre primjere iz prakse.

Ulazi sve dublje i dublje kroz predavanja u tematiku, detaljno analizira najnovije pojmove (analizirao je između ostalih pojam "Euro 2016").

Prolazi stručno i temeljito kroz naše primjere na našim webovima. Ima nekoliko dokumenata s bitnim informacijama koje smo dobili prije predavanja i koji nam ostaju za kasnije ponavljanje gradiva. 

Predavač Tomislav Skorup je bio vrlo detaljan, razgovjetno priča, imao je vrlo dobru PDF prezentaciju koja prati predavanje. Koristi primjere iz prakse.


Jako dobro poznaje tematiku i vidi se da ju svakodnevno obrađuje. Daje naznake što bi moglo biti novo u budućnosti za AdWord oglašavanje, a što je Google već najavio.

Drugi dan smo kroz 5-minutni test ukratko ponovili gradivo od prethodnog dana, što je vrlo korisno i može dati naznaku što ljudima nije bilo jasno prethodnog dana. Zatim nam je ukratko objasnio nejasnoće od prethodnog dana jer je tema vrlo opširna.

Prošli smo kroz postavljanje vlastite AdWords kampanje. Rekao bih da to predavanje treba prošiti s još nekoliko sati.

Predavač je nekoliko puta ponovio da mu se slobodno javimo na njegov e-mail kada budemo postavljali svoje AdWords kampanje te s pitanjima koja imamo.

comments powered by Disqus