Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Gospodari weba - vrijeme je za Masterweb

01.04.2015.

Proglašenje pobjednika u Masterweb natječaju, u tri kategorije, objavljeno je uživo na konferenciji Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga, koja se održala prije tjedan dana. Ponosni pobjednici pozirali su pred bljeskom fotoaparata novinara i svih prisutnih te su zasluženo primili svoje nagrade i odlične ocjene žirija. Vrijeme je za nove Masterweb nagrade, a u nastavku provjerite možete li i vi sudjelovati u natječaju.

Gospodari weba, najbolji od najboljih, stručnjaci za online poslovanje i web dizajn - otvoren je Masterweb natječaj u tri nove kategorije. Slobodno (i anonimno) prijavite žiriju svoje favorite, online projekte, na ocjenjivanje. 

Dodojela Masterweb nagrada i proglašenje najboljih među najboljima odvijati će se uživo na manifestaciji pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2015 - FULL OF INTERNET.

Žiri se priprema za ozbiljan posao u tri Masterweb kategorije i očekuje da se prijavite sa svojim projektom ili da prijavite onaj koji je po vama zaslužio biti razmotren, a na kraju i nagrađen. Očekuju nas sljedeće kategorije:

Svoj osobni/timski rad ili rad svog favorita za Masterweb nagradu PRIJAVITE DANAS

Svi koji prijave svoj rad na Masterweb natječaj, dobivaju po 1 gratis ulaznicu za dva manifestacijska dana Web::INDUSTRIJA 2015 - FULL OF INTERNET. Oni koji požure i izvrše prijave za svoj rad do 30.04., nagrađujemo ih s dvije gratis ulaznice za oba manifestacijska dana.


comments powered by Disqus