Gospodari weba - vrijeme je za Masterweb

Proglašenje pobjednika u Masterweb natječaju, u tri kategorije, objavljeno je uživo na konferenciji Weboo 2015 - Dan Internetskog Marketinga, koja se održala prije tjedan dana. Ponosni pobjednici pozirali su pred bljeskom fotoaparata novinara i svih prisutnih te su zasluženo primili svoje nagrade i odlične ocjene žirija. Vrijeme je za nove Masterweb nagrade, a u nastavku provjerite možete li i vi sudjelovati u natječaju.

Gospodari weba, najbolji od najboljih, stručnjaci za online poslovanje i web dizajn - otvoren je Masterweb natječaj u tri nove kategorije. Slobodno (i anonimno) prijavite žiriju svoje favorite, online projekte, na ocjenjivanje. 

Dodojela Masterweb nagrada i proglašenje najboljih među najboljima odvijati će se uživo na manifestaciji pod nazivom Web::INDUSTRIJA 2015 - FULL OF INTERNET.

Žiri se priprema za ozbiljan posao u tri Masterweb kategorije i očekuje da se prijavite sa svojim projektom ili da prijavite onaj koji je po vama zaslužio biti razmotren, a na kraju i nagrađen. Očekuju nas sljedeće kategorije:

Svoj osobni/timski rad ili rad svog favorita za Masterweb nagradu PRIJAVITE DANAS

Svi koji prijave svoj rad na Masterweb natječaj, dobivaju po 1 gratis ulaznicu za dva manifestacijska dana Web::INDUSTRIJA 2015 - FULL OF INTERNET. Oni koji požure i izvrše prijave za svoj rad do 30.04., nagrađujemo ih s dvije gratis ulaznice za oba manifestacijska dana.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.