BOO konferencije Weboo

Opće je poznato da se mnogi predavači ‘švercaju’ na ovakvim konferencijama i pokušavaju iskoristiti svaki trenutak kako bi sebe promovirali, često zaboravljajući da su oni tu zbog publike koja je došla naučiti nešto novo, vidjeti nešto što do sada nije imala prilike.

Predavači konferencije Weboo, vrsni su znalci i stručnjaci u svom području, više puta od strane publike proglašavani TOP5 predavačima što ih je i dovelo do svjetala pozornice konferencije Weboo. Međutim, kako bi publika dobila što više što kvalitetnijih informacija ovog puta za to će biti zadužen glavni čovjek konferencije - BOO!

Sigurno se pitate kako će on to utjecati na predavače, kako će dobiti feedback publike i dobiti od predavača izvrstan nastup koji će publici pružiti sve informacije koje ih zanimaju i odgovoriti na sva njihova pitanja!?!? Vrlo jednostavno!


BOO će tijekom cijelog dana sjediti u luksuznim foteljama pored pozornice pažljivo slušajući predavanje i odnos predavača s publikom. Kad predavač završi svoje predavanje on će, umjesto da ležerno ode sa bine i smjesti se u publiku, ležerno došetati do BOO-a i uvaliti se u udobnu - ‘vruću’ fotelju. Tamo će ga čekati BOO sa svojim šalama, provokacijama, ali i pitanjima koja se publika nije usudila pitati. Kad tako npr. jedan predavač priča o svojoj uspješnoj kampanji koju je upravo završio i iznese sve načine kako se ta kampanja radi, publika će biti sretna što je čula detalje o izradi uspješne kampanje. Ali, cijenu izrade kampanje predavač nije otkrio i mislio je da će proći neopaženo - e neće!

BOO pozorno prati svaku izgovorenu riječ i osluškuje pitanja koja se nitko nije usudio pitati. Nakon predavanja, u suradnji s publikom, on ispituje i propitkuje predavače dok god ne otkrije sve što se treba znati o nekoj temi. 

A tko je BOO?

Ne, BOO konferencije Weboo nije najslađi pas na svijetu, kako kaže Google. 

Ovogodišnji i prvi po redu BOO je profesionalac u poslovima web dizajna, internetskog marketinga i optimizacije. On je i webmaster sa preko desetljeća profesionalnog iskustva. Nakon što je na 3. konferenciji Web::Strategija održao predavanje “Iskustva jednog SEO mastera” koje je publika ocijenila najboljim ocjenama, postao je traženi hrvatski majstor za SEO!
On je glavni odgovorni za znanje koje se prenosi na konferenciji Weboo 2013 - Siniša Gavrilović!

I kao što on to voli reći: “Ako mi ovo ne uspije, bit će mi to prvi put!”

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.