Prijavite svoj video uradak na Masterweb natječaj

Na konferenciji Weboo 2013, koja će se održati 05. lipnja, svečano će se dodijeliti Masterweb nagrada, druga po redu. 

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Nagrađuju se izvođači - tvrtka ili pojedinac koji su napravili video uradak i uploadali ga na neki od online video servisa (You Tube, Vimeo,...).

Prijavite i Vi svoj rad!

 

Budući da će se na konferenciji Weboo 2013 okupiti krema hrvatskog web marketinga i web dizajna, prijava na Masterweb natječaj ne znači samo sudjelovanje u izboru, već otvara mogućnost za brojne poslovne suradnje. Za Masterweb nagradu mogu se prijaviti svi video radovi iz Hrvatske, ali i iz cijele regije, a ovog puta nagrada će se dodjeljivati u kategoriji 'Online video 2013'!

Organizatori jamče da će sve biti transparentno, a za odabir najboljih radova zaduženi su članovi stručnog ocjenjivačkog odbora kojeg čine:

  • Marina Obšivač, certificirana za Display oglašavanje putem Googlea
  • Marko Radelić iz tvrtke logIT internet usluge
  • Ines Majetić iz tvrtke Omega Media

Prijave

Pozivaju se svi kreativci, tvrtke za internetski marketing, web-poduzetnici te svi oni koji imaju online video da prijave svoje radove najkasnije do Dana mladosti - 25.05.2013. Obrazac za prijavu bit će aktivan do navedenog datuma, zato ne čekajte zadnji trenutak i prijavite svoj rad već danas!

Masterweb nagrada dodjeljuje se trima najboljim prijavljenim izvođačima video uradaka koji su svoj rad uploadali na neki od online video servisa (You Tube, Vimeo,...) u kategoriji 'Online video 2013'!

Svi koji prijave svoj rad smatraju se nominiranima, a na svojim web stranicama imaju pravo istaknuti amblem "Nominirani za Masterweb". Nakon što stručni ocjenjivački odbor ocijeni sve nominirane radove, finalisti će dobiti obavijest o ulasku u finale skupa s amblemom "Finalisti za Masterweb". Pobjednicima Masterweb natječaja uživo će biti dodijeljena ova prestižna nagrada 05. lipnja, na konferenciji Weboo 2013!

Ukoliko nemate video koji bi mogao konkurirati za Masterweb nagradu, organizatori Vas pozivaju na cjelodnevna predavanja konferencije Weboo 2013 te na 4 web-edukacije na teme viralnog i inbound marketinga, community managementa i optimizacije.  

Partneri

   

Prijavite svoje radove do 25.05.

Prijave za Masterweb nagradu vrše se klikom ovdje, a za ulaz na konferenciju Weboo 2013 ovdje!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.