Zagreb, Hrvatska

Edukacija, obrazovanje, školovanje, akademija - u Zagrebu, Hrvatska

Zagreb, HrvatskaU Zagrebu je poznata doskočica koja govori o tome kako „od Zagreba samo su Zagrepčanke ljepše", a u kojoj se uistinu daje lijep kompliment i glavnom gradu Republike Hrvatske i njegovim građankama. Ako niste još bili u Zagrebu - sada ćemo Vam dati priliku koja se ne propušta. :-)

Okružena takvom ljepotom, Web::Edukacija je upravo u Zagrebu odlučila obrazovati ljude o internetskom marketingu, online poslovanju i web developmentu.

 

Zašto je bolje educirati se upravo u Zagrebu?

Zato što su Zagrepčanke tako šarmantne, feš, šik i hercig? Vrlo pragmatičan razlog je nebrojena količina poslovnih učionica koje su Web::Edukaciji na raspolaganju po isplativim cijenama da i konačna cijena kotizacije za seminare, radionice ili akademiju bude povoljnija krajnjim kupcima - upravo Vama - polaznicima. I eto Vam odgovora zašto je Web::Edukacija odlučila upravo u srcu metropole "udariti kamen temeljac" povoljnijem ali kvalitetnijem obrazovanju za sve iz cijele Hrvatske (Zagreb i okolica, Slavonija, Dalmacija, Istra, ...), ali i regije - Srbije, Bosne i Hercegovine, te Slovenije.

Time je Web::Edukacija od svojih samih početaka još 2008. godine stvorila jezgrovito mjesto obrazovanja, edukacije i školovanja poslovnih ljudi čineči ih još sposobnijima za online poslovanje; čineči njih, ali i njihove poslove - pametnijima. I kad se danas kaže kako su u Zagrebu najljepši pametni i mlade Zagrepčanke, to više nije samo pitanje estetike, jer su u toj dosjetki zadane koordinate u kojima valja promatrati Zagreb: pametno i mlado, tj. pametno i novo, a koje se isprepliće na svakom koraku... 

 

Smještaj (noćenje) u Zagrebu

Svima zainteresiranima za smještaj tj. noćenje u Zagrebu za vrijeme održavanja Web::Edukacijskih seminara, radionica ili akademije u Zagrebu organizator nudi povoljno smještaj u hotelu Laguna sa tri vjezdice i svim učesnicima, partnerima i gostima Web::Edukacije odobravaju popust od 30% na usluge smještaja u hotelu. Ova ponuda vijedi samo u vremenu održavanja Web::Edukacije. U svezi dodatnih informacija, molimo Vas da izravno slobodno kontaktirate hotel.

 

Zagreb kroz nekoliko činjenica

Grad Zagreb iz zrakaZagreb je relativno stariji srednjoeuropski grad smješten na rijeci Savi. Stoljećima se razvijao kao kulturno i obrazovno središte, ali i kao gospodarsko središte. Evo i još jednog razloga zašto se Web::Edukacija upravo počela održavati u ovom gradu. Također, sljedeći je razlog upravo što se Grad Zagreb nalazi na sjecištu važnih prometnica u regiji - između jadranske obale, srednje Europe, te Balkana.

Današnji Zagreb razvio se iz dvaju srednjovjekovnih naselja (Gradec i Kaptol) koja su se nalazila na dvama susjednim brežuljcima. Prvi zapisani spomenik iz Zagreba nastao je još 1094. godine kada je na Kaptolu osnovana biskupija, a kasniji zapisi govore o tome kako je susjedni Gradec 1242. godine proglašen - slobodnim kraljevskim gradom. Ta dva naselja bila su omeđena čvrstim bedemima i klasičnim srednjovjekovnim kulama karakterističnim za ovo podneblje. Na sreću, mnogi ostaci tih građevina su očuvani sve do danas te ih možete posjetiti u dijelu grada koji se zove Gornji Grad.

Evo o Zagrebu i u brojkama - smješten je na geografskoj poziciji 45°10;15'N, 15°30'E, te se nalazi na 122 m iznad nadmorske razine. Zanimljivo je da upravo kroz Zagreb prolazi 45. meridijan (spomenik meridijanu se nalazi na križanju Vukovarske i Držićeve).

 

Što raditi u Zagrebu?

Zagreb, pogled kroz prozorSvima koji dolaze izvan Zagreba na Web::Edukaciju, te ostaju i drugi dan, preporučamo da na prvi dan navečer (po završetku predavanja), večeraju u nekom od restorana u Centru, a nakon toga da prošeću ulicom Ilicom te da se njom zapute prema Trgu Bana Jelačića - u samo srce grada. Kroz Ilicu i preko Trga vozi ZET-ov plavi tramvaj u svim smjerovima.

Drugi dan Web::Edukacije preporučamo nakon doručka prijepodnevno vrijeme također iskoristite za obilazak grada. Možete opet navratiti do Trg Bana Jelačića, ali ovaj puta krenite s Trga malo sjevernije.

Krenite prema Gornjem Gradu gdje možete vidjeti srednjovjekovne ostatke naselja iz kojih je nastao današnji grad, ali niz modernih kafića. U njima, čim popijte kavu, možete se osjećati kao pravi zagrepčanin.

Naravno, kada ogladnite, tu su restorani na svakom koraku koji će Vas rado poslužiti domaćom (zapečeni štrukli sa sirom), regionalnom (ćevapi) ili internacionalnom hranom (pizza). Njam, njam.

Uživajte u Zagrebu!

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.