Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Specijalist ili ekspert za digitalni marketing

14.07.2017.

Web Marketing Akademija Vas poziva na UPISE u 14. generaciju budućih Specijalista za digitalni marketing te UPISE u prvu generaciju budućih Eksperta za digitalni marketing.

Školovanja od dva i pol mjeseca namijenjena su početnicima (WMA1) ili naprednim korisnicima digitalnog marketinga (WMA2), a predavanja se održavaju u Zagrebu u poslijepodnevnim satima, tijekom radnog tjedna.

Program za specijalistu digitalnog marketinga uključuje 10 predmeta od kojih svaki traje dva dana (po 5 školskih sati svakog dana), pri čemu se polaznici prvog dana upoznaju s materijom kroz teoriju, a drugi je dan predviđen za praktičan rad gdje iznose svoje probleme ili nepoznanice iz poslovne prakse koju tada rješavaju uz pomoć predavača i naučenog prethodnog dana, individualno i u grupama.

Program za eskperta digitalnog marketinga namijenjen je polaznicima koji su usvojili, teoretski i praktično, sve osnove digitalnog marketinga te su spremni za aktivnu naprednu nastavu uz puno praktičnog rada na konkretnim računima i s konkretnim alatima koje koriste najuspješniji digitalisti danas. 10 predmeta zaokružuju napredno znanje i napredne vještine, a svaki predmet traje dva dana (5 šk. sati dnevno), s praktičnim radom na osobnom računalu.

Oba programa uključuju završni certifikat koji polaznici upisuju u svoju e-radnu knjižicu.

Redovna cijena školovanja za program Specijalist digitalnog marketinga iznosi 9.360,00 kn (+PDV), dok školovanje za Eksperta digitalnog marketinga iznosi 11.680,00 kn (+PDV).

Pozivamo Vas među najbolje na hrvatskom i regionalnom tržištu! Dobro nam došli!


comments powered by Disqus