Specijalist ili ekspert za digitalni marketing

Web Marketing Akademija Vas poziva na UPISE u 14. generaciju budućih Specijalista za digitalni marketing te UPISE u prvu generaciju budućih Eksperta za digitalni marketing.

Školovanja od dva i pol mjeseca namijenjena su početnicima (WMA1) ili naprednim korisnicima digitalnog marketinga (WMA2), a predavanja se održavaju u Zagrebu u poslijepodnevnim satima, tijekom radnog tjedna.

Program za specijalistu digitalnog marketinga uključuje 10 predmeta od kojih svaki traje dva dana (po 5 školskih sati svakog dana), pri čemu se polaznici prvog dana upoznaju s materijom kroz teoriju, a drugi je dan predviđen za praktičan rad gdje iznose svoje probleme ili nepoznanice iz poslovne prakse koju tada rješavaju uz pomoć predavača i naučenog prethodnog dana, individualno i u grupama.

Program za eskperta digitalnog marketinga namijenjen je polaznicima koji su usvojili, teoretski i praktično, sve osnove digitalnog marketinga te su spremni za aktivnu naprednu nastavu uz puno praktičnog rada na konkretnim računima i s konkretnim alatima koje koriste najuspješniji digitalisti danas. 10 predmeta zaokružuju napredno znanje i napredne vještine, a svaki predmet traje dva dana (5 šk. sati dnevno), s praktičnim radom na osobnom računalu.

Oba programa uključuju završni certifikat koji polaznici upisuju u svoju e-radnu knjižicu.

Redovna cijena školovanja za program Specijalist digitalnog marketinga iznosi 9.360,00 kn (+PDV), dok školovanje za Eksperta digitalnog marketinga iznosi 11.680,00 kn (+PDV).

Pozivamo Vas među najbolje na hrvatskom i regionalnom tržištu! Dobro nam došli!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.