Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Ekspert digitalnog marketinga - vremenska prognoza

06.07.2017.

Bez obzira jeste li završili Web Marketing Akademiju (WMA1), koja daje osnovno znanje o digitalnom marketingu uz specijalističko certificiranje, moguće je UPISATI naprednu verziju Web Marketing Akademije (WMA2) kojoj se mogu priključiti svi oni koji osnove digitalnog marketinga "imaju u malom prstu". Sutra u podne je dan za Eksperta digitalnog marketinga! 

Sutra, 7.07., točno u podne, očekujemo komentar ispod ove vijesti koji će sadržavati točan odgovor na pitanje: Koliko je stupnjeva, danas u podne, izmjereno u Zagrebu (mjerna stanica Maksimir)? 

Osoba koja prva odgovori točno na pitanje, osvaja popust na upise u WMA1 ili WMA2 u visini izmjerene temperature u Zagrebu! Veselite se sutrašnjim vrućinama jer se dižu vama u korist!

Ako ste u digitalnom marketingu tek kratko vrijeme, a želite nastaviti u smjeru profesionalnog školovanja, predlažemo vam školovanje na WMA1 čijim završetkom stječete certifikat Specijalist za digitalni marketing.

Ako ste u digitalnom marketingu već duže vrijeme, upoznati sa svim osnovama i spremni za napredan, praktičan rad, školovanje na WMA2 bit će za vas izazov, a po završetku stječete certifikat Ekspert za digitalni marketing

Certificiranje na oba smjera upisuje se u radnu knjižicu!

Čekamo vas sutra, točno u podne!


comments powered by Disqus