Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Posljednji poziv na upise u Web Marketing Akademiju

23.04.2017.

U naredna dva tjedna, do 5.05., otvoreni su UPISI u Web Marketing Akademiju za buduće certificirane specijaliste za digitalni marketing. Stručno školovanje, s upisom u radnu knjižicu, predvode mladi i iskusni predavači i predavačice koji iza sebe nizaju profesionalne uspjehe u digitalnom marketingu, kako u Hrvatskoj, tako i u okolnoj regiji. Učite od najboljih!

S tehnikama digitalnog marketinga, kao što su search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), Google Analytics, PR marketing, e-commerce marketing, social media marketing (SMM), e-mail marketing, upoznajemo se i savladavamo ih kao napredni korisnici na Web Marketing Akademiji koja postaje vaše glavno sučelje za napredovanje u profesionalnom smjeru.

UPISI u 14. generaciju Web Marketing Akademije otvoreni su do kraja travnja, a predavanja počinju 8. svibnja.

Program Web Marketing Akademije obuhvaća 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati (2 i pol mjeseca). Na svakom predmetu, dva dana, predaje stručnjak za to područje digitalnog marketinga, od čega se prvi dan bazira na teoriji, dok je drugi predviđen za praktičan rad sa svakim polaznikom ponaosob, ovisno o njegovom predznanju.

Na UPISE su dobrodošle osobe koje tek tapkaju kroz digitalni marketing, kao i iskusniji polaznici koji žele proći najnovije ekspertize i trendove.


comments powered by Disqus