Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Od 1.04. školarina uz 50% popusta!

06.04.2017.

Web Marketing Akademija uvijek daje više!
UPISI za 14. generaciju polaznika su u tijeku te je preostalo još nekoliko mjesta, a od 1.04. otvoreni su i UPISI u 15. generaciju polaznika uz popust od 50% za rane uplate!
Ako znate da želite biti najbolji u digitalnom marketingu i ne trebate razmišljati o tome, uštedite odmah jer najveći popust vrijedi za prijave i uplate do 1.05.2017. 

Web Marketing Akademija poziva na UPISE u 14. i 15. generaciju polaznika, odnosno na proljeta i jesenska predavanja. Predavanja za 14. generaciju počinju za mjesec dana te završavaju 11. srpnja, dok predavanja za 15. generaciju počinju u listopadu, a završavaju u prosincu 2017.

S tehnikama digitalnog marketinga, kao što su search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), Google Analytics, PR marketing, e-commerce marketing, social media marketing (SMM), e-mail marketing, upoznajemo se i savladavamo ih kao napredni korisnici na Web Marketing Akademiji koja postaje vaše glavno sučelje za napredovanje u profesionalnom smjeru.

Školovanje se sastoji od 10 predmeta s temama digitalnog marketinga koji traju 100 školskih sati. Svaki predmet predaje se dva dana (10 školskih sati) od čega se prvi dan bazira na teoriji, dok je drugi predviđen za praktičan rad sa svakim polaznikom ponaosob, ovisno o njegovom predznanju. Predavanja vode najbolji regionalni stručnjaci, istaknuti znalci u digitalnom marketingu.

Po završetku školovanja po programu Specijalist digitalnog marketinga (100 šk. sati) ili nakon odslušane određene cjeline (10 šk. sati), polaznici dobivaju certifikate koje mogu upisati u e-radnu knjižicu. 

Gdje su svi

Da biste stupili u kontakt s predavačima Web Marketing Akademije, dosadašnjim i budućim polaznicima, kao i onima koji Vam mogu pomoći svojim savjetima i odgovorima, dođite i vi na forum za pitanja i odgovore, Znatko. Dobrodošli ste ako i sami baratate zavidnim znanjem čime možete pomoći cijeloj zajednici, ali i sakupljati bodove koji se nagrađuju.

Budite s najboljima na Web Marketing Akademiji i Znatku!

 

 comments powered by Disqus