Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Certificiran program za specijalistu digitalnog marketinga - popust na upise

18.11.2016.

Do 4.12.2016. pri UPISU na Web Marketing Akademiju ostvarujete popust od 20% koji je moguće iskoristiti za pohađanje 13. generacije polaznika koji svoja mjesta u klupama zauzimaju 6.02. kada počinje prvo predavanje.Tijekom veljače, ožujka i travnja održati će se 10 dvodnevnih predmeta usko vezanih uz digitalni marketing.
Završetak predavanja i dodjela certifikata za 13. generaciju održavaju se 25.04.2017.


Web Marketing Akademija
decidirana je za područje digitalnog marketinga s rapidnim rastom upisnika u svaku novu generaciju. Iza predavača i voditelja edukacije uspješno je završeno 11 generacija polaznika, danas specijalista za digitalni marketing, a 12. generacija je u tijeku.
Naša je aspiracija učiniti svakog polaznika ekspertom za digitalni marketing koji će za svoj uloženi novac dobiti najprofesionalnije i najkonkretnije školovanje.

Predavanja se sastoje od dva dana po jednom predmetu, a sve zajedno jest 10 predmeta u programu. U tri mjeseca obrađujemo tih 10 predmeta u sveukupnom trajanju od 100 školskih sati. Svaki se predmet sastoji od izvođenja teorijske nastave (prvog dana) te radu na konkretnim projektima i razvijanju praktičnih vještina (drugog dana).

Dinamika popodnevnih termina nastave omogućava pohađanje programa zaposlenim osobama. Program je namijenjen svima iz djelokruga digitalnog marketinga bez obzira na njihovo predznanje i iskustvo. Naši dosadašnji polaznici bili su studenti, nezaposlene osobe, osobe sa srednjom stručnom spremom, kao i inženjeri, menadžeri, novinari, farmaceuti, osobe iz svijeta PR-a te već dokazani marketinški stručnjaci.

Završetkom ovog programa stručnog školovanja, svaki će polaznik biti spreman prihvatiti najkompleksniji profesionalni izazov u svijetu digitalnog marketinga.

Za UPISE i uplate do 4.12.2016. u tijeku je popust od 20% na cijenu školarine koja iznosi 9.360 kn.

Od 4.12.2016. te do 4.01.2017. aktualan je popust od 10% te je cijena školarine 10.530 kn.

Moguće je pohađati i samo određene predmete koji su stvoreni kao zasebne cjeline za osobe koje ne namjeravaju pohađati kompletan ciklus Web Marketing Akademije te se žele specijalizirati samo za određeno područje digitalnog marketinga.
Cijena po jednom dvodnevnom predmetu iznosi 2.000 kn.

Sve izražene cijene sadržavaju uključen PDV kao i izradu certifikata za cjelokupnu Web Marketing Akademiju ili za pojedinačne predmete. 


comments powered by Disqus