Certificiran program za specijalistu digitalnog marketinga - popust na upise

Do 4.12.2016. pri UPISU na Web Marketing Akademiju ostvarujete popust od 20% koji je moguće iskoristiti za pohađanje 13. generacije polaznika koji svoja mjesta u klupama zauzimaju 6.02. kada počinje prvo predavanje.Tijekom veljače, ožujka i travnja održati će se 10 dvodnevnih predmeta usko vezanih uz digitalni marketing.
Završetak predavanja i dodjela certifikata za 13. generaciju održavaju se 25.04.2017.


Web Marketing Akademija
decidirana je za područje digitalnog marketinga s rapidnim rastom upisnika u svaku novu generaciju. Iza predavača i voditelja edukacije uspješno je završeno 11 generacija polaznika, danas specijalista za digitalni marketing, a 12. generacija je u tijeku.
Naša je aspiracija učiniti svakog polaznika ekspertom za digitalni marketing koji će za svoj uloženi novac dobiti najprofesionalnije i najkonkretnije školovanje.

Predavanja se sastoje od dva dana po jednom predmetu, a sve zajedno jest 10 predmeta u programu. U tri mjeseca obrađujemo tih 10 predmeta u sveukupnom trajanju od 100 školskih sati. Svaki se predmet sastoji od izvođenja teorijske nastave (prvog dana) te radu na konkretnim projektima i razvijanju praktičnih vještina (drugog dana).

Dinamika popodnevnih termina nastave omogućava pohađanje programa zaposlenim osobama. Program je namijenjen svima iz djelokruga digitalnog marketinga bez obzira na njihovo predznanje i iskustvo. Naši dosadašnji polaznici bili su studenti, nezaposlene osobe, osobe sa srednjom stručnom spremom, kao i inženjeri, menadžeri, novinari, farmaceuti, osobe iz svijeta PR-a te već dokazani marketinški stručnjaci.

Završetkom ovog programa stručnog školovanja, svaki će polaznik biti spreman prihvatiti najkompleksniji profesionalni izazov u svijetu digitalnog marketinga.

Za UPISE i uplate do 4.12.2016. u tijeku je popust od 20% na cijenu školarine koja iznosi 9.360 kn.

Od 4.12.2016. te do 4.01.2017. aktualan je popust od 10% te je cijena školarine 10.530 kn.

Moguće je pohađati i samo određene predmete koji su stvoreni kao zasebne cjeline za osobe koje ne namjeravaju pohađati kompletan ciklus Web Marketing Akademije te se žele specijalizirati samo za određeno područje digitalnog marketinga.
Cijena po jednom dvodnevnom predmetu iznosi 2.000 kn.

Sve izražene cijene sadržavaju uključen PDV kao i izradu certifikata za cjelokupnu Web Marketing Akademiju ili za pojedinačne predmete. 

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.