Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Zašto se specijalizirati u području digitalnog marketinga

26.09.2016.

Postoji toliko mnogo razloga zašto trebate školovanje u području digitalnog marketinga; osim što je marketing jedna od najbrže rastućih industrija, on vas priprema i za širi spektar zanimanja, daje vam saznanja o kvalitetnom pokretanju posla te vas uči kreativnosti i strateškom vođenju posla.

Kreativnost i zabava

Marketing je svojom svestranošću privlačan jer vas priprema za izuzetno širok spektar zanimanja. Odličan je poligon za izgradnju, kao i za razvoj, čvrstih poslovnih vještina.
Marketing pokriva sve, od oglašavanja do istraživanja tržišta koje svaka tvrtka ili brend neophodno trebaju. On je zasigurno i 
najzabavniji i najkreativniji posao u području ekonomije. - izjavila je Martina Lenac, event menađerica i voditeljica Web Marketing Akademije koja upisuje već 12. generaciju polaznika, specijalista za digitalni marketing.

Zašto Web Marketing Akademija

Zato što će vas ohrabriti u vašoj odluci, dati vam sve odgovore na vaša pitanja te vas tijekom školovanja pripremiti za najveće izazove s kojima ćete se zasigurno susretati.

Tim predavača Web Marketing Akademije dijeliti će svoja iskustva i saznanja u korak sa svjetskim trendovima digitalnog marketinga. Najbolji hrvatski stručnjaci, okupljeni na jednom mjestu, opravdavaju svoje titule najboljih predavača u prenošenju znanja koje su osvajali godinama, anonimnim anketama publike koja je sudjelovala na konferencijama i edukacijama vezanim uz digitalni marketing.

Upisi

Upisi u 12. generaciju otvoreni su do 5. listopada ove godine, a u grupi se preostala još samo tri slobodna mjesta za predavanja koja počinju 10.10., a završavaju pred same božićne praznike.

Otvoreni su i upisi u 13. generaciju polaznika čija predavanja počinju u veljači, a završavaju u travnju 2017. godine. Za prijave i uplate, 13. generacije, do 4.11. osigurana je akcijska cijena školarine uz popust od 30%.

Zavladajte digitalnim marketingom i postanite ekskluzivni na tržištu rada zbog znanja i iskustva stečenim na Web Marketing Akademiji!comments powered by Disqus