Zašto se specijalizirati u području digitalnog marketinga

Postoji toliko mnogo razloga zašto trebate školovanje u području digitalnog marketinga; osim što je marketing jedna od najbrže rastućih industrija, on vas priprema i za širi spektar zanimanja, daje vam saznanja o kvalitetnom pokretanju posla te vas uči kreativnosti i strateškom vođenju posla.

Kreativnost i zabava

Marketing je svojom svestranošću privlačan jer vas priprema za izuzetno širok spektar zanimanja. Odličan je poligon za izgradnju, kao i za razvoj, čvrstih poslovnih vještina.
Marketing pokriva sve, od oglašavanja do istraživanja tržišta koje svaka tvrtka ili brend neophodno trebaju. On je zasigurno i 
najzabavniji i najkreativniji posao u području ekonomije. - izjavila je Martina Lenac, event menađerica i voditeljica Web Marketing Akademije koja upisuje već 12. generaciju polaznika, specijalista za digitalni marketing.

Zašto Web Marketing Akademija

Zato što će vas ohrabriti u vašoj odluci, dati vam sve odgovore na vaša pitanja te vas tijekom školovanja pripremiti za najveće izazove s kojima ćete se zasigurno susretati.

Tim predavača Web Marketing Akademije dijeliti će svoja iskustva i saznanja u korak sa svjetskim trendovima digitalnog marketinga. Najbolji hrvatski stručnjaci, okupljeni na jednom mjestu, opravdavaju svoje titule najboljih predavača u prenošenju znanja koje su osvajali godinama, anonimnim anketama publike koja je sudjelovala na konferencijama i edukacijama vezanim uz digitalni marketing.

Upisi

Upisi u 12. generaciju otvoreni su do 5. listopada ove godine, a u grupi se preostala još samo tri slobodna mjesta za predavanja koja počinju 10.10., a završavaju pred same božićne praznike.

Otvoreni su i upisi u 13. generaciju polaznika čija predavanja počinju u veljači, a završavaju u travnju 2017. godine. Za prijave i uplate, 13. generacije, do 4.11. osigurana je akcijska cijena školarine uz popust od 30%.

Zavladajte digitalnim marketingom i postanite ekskluzivni na tržištu rada zbog znanja i iskustva stečenim na Web Marketing Akademiji!


comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.