Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Upisi za stručni program specijalista digitalnog marketinga

25.07.2016.

Otvoreni su UPISI u 12. generaciju Web Marketing Akademije nakon koje stječete certifikat Specijalist digitalnog marketinga koji se upisuje u radnu knjižicu. Akcijska cijena s 15% popusta vrijedi za upise i plaćanja do 10.08. Upisi su otvoreni do 15.09., a predavanja počinju 10.10.2016. u popodnevnim satima te traju do 21:00.

Svaki ponedjeljak i utorak, prema rasporedu, održava se po jedan predmet iz područja digitalnog marketinga, od njih sveukupno 10. Jedan je predmet podijeljen u dva dana od čega se prvi dan bavimo približavanjem teorije polaznicima, a drugi je dan predviđen za projektni rad gdje na praktičnim primjerima polaznika prolazimo svaki dio naučene cjeline i konkretiziramo ga u hands-on radu koji je jedini način za savladavanje gradiva, a ujedno i početak pravog rada.

I u ponedjeljak i u utorak predavanja traju po 5 školskih sati, od 17:00 do 21:00. Svaki se predmet flukturiano nadovezuje na prethodni. Na samom kraju školovanja, po odslušanom 9. predmetu polaznike očekuje predmet Web project management koji je zamišljen na način da polaznici prolaze kroz razne scenarije project managementa te izrađuju svoj vlastiti plan prema željama i potrebama njihovog poslovanja.

Moguće je pohađati samo određene predmete koji su potrebni za Vaš posao. Od svih 10 predmeta odaberite one koji Vam odgovaraju, a pri odabiru tri, četvrti Vam je besplatan. Ukoliko se nakon i samo jednog predmeta odlučite pohađati cjelokupni program Web Marketing Akademije, cijenu školarine umanjiti ćemo za cijenu Vaše uplate po predmetu.

Javite svoje želje, a mi smo ovdje da Vas stručno školujemo i učinimo od Vas samostalnog specijalistu za digitalni marketing.

UPISE u cijeli program Web Marketing Akademije ili u samo određene pojedinačne predmete možete izvršiti već danas.


comments powered by Disqus