Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web Marketing Akademija - popusti od 20 i 50% na cijenu upisa!

05.04.2016.

Preostalih 5 dana, do 10.04., vrijede popusti za upise u 11. i 12. generaciju Web Marketing Akademije koja Vas u dva i pol mjeseca teorijski i praktično školuje za certificiranog Specijalistu za internetski marketing. Po završetku školovanja svoj certifikat upisujete u radnu knjižicu, a ovladavate znanjem iz svih područja zahvaljujući praktičnom radu u maloj grupi uz profesionalno vođenje i individualan pristup mladih i stručnih predavača čija je strast internetski marketing.

Popusti samo do 10.04.

 • 20% za UPISE u 11. generaciju polaznika kojima predavanja počinju 16.05.2016.
 • 50% popusta za UPISE u 12. generaciju polaznika koji se školuju u jesenskom roku, od 10.10.2016.

Ne propustite priliku koju Vam omogućuje Web::Edukacija, partner Web Marketing Akademije!

Na Web marketingu upoznati ćete se sa svim aspektima internet marketinga te uz svladane temelje biti spremni za sljedećih 9 predmeta na kojima ćete učiti:

 • Kako oblikovati tekstove te koje elemente koristiti pri oblikovanju, sadržaji koji su poželjni na webu, uređivanje sadržaja i greške pri oblikovanju istih, osnove web dizajna, HTML-a, Photoshop-a te CMS-a i UX-a objediniti će predmet Web stranica (pisanje za web).
 • Najbolja projektna rješenja, pregledna funkcionalnost uz neizostavnu automatiziranost čine Web trgovinu uspješnom. Od planiranja vlastitog e-commerca uz svaki korak do procesa online kupnje Vaših potencijalnih kupaca čeka Vas na trećem predmetu Web Marketing Akademije uz puno praktičnog rada.
 • Što je cilj optimizacije te kako povećati broj kontakata ili direktnu prodaju usavršit ćete na predmetu Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) uz razradu teorije i prakse, ključne za razumijevanje tehnika pri  uspješnom SEO-u.
 • Kontekstualnom oglašavanju (Google Adwords) posvetiti ćemo hands-on rad gdje ćete sami raditi na svom računu, uz individualan support predavača na platformi Google Adwords gdje ćete voditi, optimizirati i mjeriti uspješnost svoje kampanje.
 • Analizu uspješnosti vlastitog web-poslovanja moguće je efikasno i precizno mjeriti uz analitički alat Google Analytics gdje ćete definirati ciljanu publiku, analizirati web stranicu i izrađivati specijalizirana izvješća.
 • Marketing društvenih medija dio je danas gotovo svakog posla. Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ i ostali društveni mediji raditi će, u poslovne svrhe, za Vas, a Vi ćete svoje fanove pretvoriti u vjerne kupce.
 • Za dobar E-mail marketing (newsletter) potrebno je pripremiti privlačan sadržaj koji će biti prodajni. Naučite elemente klasičnog prodajnog e-maila kojeg možete povezati i sa socijalnim mrežama. Na ovom ćemo predmetu testirati i sadržaj poruke i subjecta.
 • Predzadnji predmet, Web-PR, pomoći će Vam ako radite u odnosima s javnošću, promociji ili prodaji, ako ste novinar, PR-ovac, rukovoditelj ili se bavite strateškom i poslovnom komunikacijom.
 • Zaokružiti ćemo cijelu sliku o internetskom marketingu na njegovom zadnjem predmetu,Web project managementu, koji će u velikoj mjeri biti praktičan te će dati polazniku mogućnost da na kraju svaki od 9 predmeta prikaže i na podlozi koja obiluje praksom. Nakon ovoga, spremni ste za certifikat Specijalist za internetski marketing!

UPISI u 11. i 12. generaciju su u tijeku! Ne propustite popuste od 20 do 50%!


comments powered by Disqus