Web Marketing Akademija - popusti od 20 i 50% na cijenu upisa!

Preostalih 5 dana, do 10.04., vrijede popusti za upise u 11. i 12. generaciju Web Marketing Akademije koja Vas u dva i pol mjeseca teorijski i praktično školuje za certificiranog Specijalistu za internetski marketing. Po završetku školovanja svoj certifikat upisujete u radnu knjižicu, a ovladavate znanjem iz svih područja zahvaljujući praktičnom radu u maloj grupi uz profesionalno vođenje i individualan pristup mladih i stručnih predavača čija je strast internetski marketing.

Popusti samo do 10.04.

 • 20% za UPISE u 11. generaciju polaznika kojima predavanja počinju 16.05.2016.
 • 50% popusta za UPISE u 12. generaciju polaznika koji se školuju u jesenskom roku, od 10.10.2016.

Ne propustite priliku koju Vam omogućuje Web::Edukacija, partner Web Marketing Akademije!

Na Web marketingu upoznati ćete se sa svim aspektima internet marketinga te uz svladane temelje biti spremni za sljedećih 9 predmeta na kojima ćete učiti:

 • Kako oblikovati tekstove te koje elemente koristiti pri oblikovanju, sadržaji koji su poželjni na webu, uređivanje sadržaja i greške pri oblikovanju istih, osnove web dizajna, HTML-a, Photoshop-a te CMS-a i UX-a objediniti će predmet Web stranica (pisanje za web).
 • Najbolja projektna rješenja, pregledna funkcionalnost uz neizostavnu automatiziranost čine Web trgovinu uspješnom. Od planiranja vlastitog e-commerca uz svaki korak do procesa online kupnje Vaših potencijalnih kupaca čeka Vas na trećem predmetu Web Marketing Akademije uz puno praktičnog rada.
 • Što je cilj optimizacije te kako povećati broj kontakata ili direktnu prodaju usavršit ćete na predmetu Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) uz razradu teorije i prakse, ključne za razumijevanje tehnika pri  uspješnom SEO-u.
 • Kontekstualnom oglašavanju (Google Adwords) posvetiti ćemo hands-on rad gdje ćete sami raditi na svom računu, uz individualan support predavača na platformi Google Adwords gdje ćete voditi, optimizirati i mjeriti uspješnost svoje kampanje.
 • Analizu uspješnosti vlastitog web-poslovanja moguće je efikasno i precizno mjeriti uz analitički alat Google Analytics gdje ćete definirati ciljanu publiku, analizirati web stranicu i izrađivati specijalizirana izvješća.
 • Marketing društvenih medija dio je danas gotovo svakog posla. Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ i ostali društveni mediji raditi će, u poslovne svrhe, za Vas, a Vi ćete svoje fanove pretvoriti u vjerne kupce.
 • Za dobar E-mail marketing (newsletter) potrebno je pripremiti privlačan sadržaj koji će biti prodajni. Naučite elemente klasičnog prodajnog e-maila kojeg možete povezati i sa socijalnim mrežama. Na ovom ćemo predmetu testirati i sadržaj poruke i subjecta.
 • Predzadnji predmet, Web-PR, pomoći će Vam ako radite u odnosima s javnošću, promociji ili prodaji, ako ste novinar, PR-ovac, rukovoditelj ili se bavite strateškom i poslovnom komunikacijom.
 • Zaokružiti ćemo cijelu sliku o internetskom marketingu na njegovom zadnjem predmetu,Web project managementu, koji će u velikoj mjeri biti praktičan te će dati polazniku mogućnost da na kraju svaki od 9 predmeta prikaže i na podlozi koja obiluje praksom. Nakon ovoga, spremni ste za certifikat Specijalist za internetski marketing!

UPISI u 11. i 12. generaciju su u tijeku! Ne propustite popuste od 20 do 50%!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.