Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web Marketing Akademija daruje za Dan žena

08.03.2016.

Dan žena, poznatiji u narodu kao Osmi mart, žene slavi kao socijalno, politički i ekonomski uspješne.  Dan je za lijepu gestu, riječ ili tradicionalno cvijet i čokoladu, dok je u prošlosti ovaj dan značio žestoku borbu izlaska iz patrijarhalnih okvira reakcionarne povijesti koja je žene stoljećima tretirala kao građane drugog reda. 
Web Marketing Akademija časti žene s dodatnim popustima

Samo su tri dana za upise u 11. generaciju Web Marketing Akademije (WMA) uz uštedu od 30% na cijenu školarine. Povodom današnjeg Dana, svim dragim ženama, majkama, kćerima, radnicama, studenticama, domaćicama želimo jedan poseban i sretan dan uz nadu da će ih se netko sjetiti i malim znakom pažnje pokazati koliko su nam vrijedne.

Web Marketing Akademija, uz podršku Web::Edukacije (jer, obje su ženskog roda:)) osigurala je dodatnih 10% popusta, na već ostvarenih 30%, na cijenu upisnine u 11. generaciju budućih certificiranih Specijalista za web marketing, te tako današnjim, sutrašnjim ili prekosutrašnjim UPISIMA ostvarujete maksimalan popust od nevjerojatnih 40%!

Neka vrednuju Vas, Vaš doprinos ovom društvu, ali i Vaše znanje jer nakon 100 školskih sati postajete Specijalist za web marketing, što upisujete u e-radnu knjižicu, čime ste zasluženo pobjedile u još jednoj borbi nakon koje ste korak iznad drugih.

UPIS u 11. generaciju!


comments powered by Disqus