Web Marketing Akademija daruje za Dan žena

Dan žena, poznatiji u narodu kao Osmi mart, žene slavi kao socijalno, politički i ekonomski uspješne.  Dan je za lijepu gestu, riječ ili tradicionalno cvijet i čokoladu, dok je u prošlosti ovaj dan značio žestoku borbu izlaska iz patrijarhalnih okvira reakcionarne povijesti koja je žene stoljećima tretirala kao građane drugog reda. 
Web Marketing Akademija časti žene s dodatnim popustima

Samo su tri dana za upise u 11. generaciju Web Marketing Akademije (WMA) uz uštedu od 30% na cijenu školarine. Povodom današnjeg Dana, svim dragim ženama, majkama, kćerima, radnicama, studenticama, domaćicama želimo jedan poseban i sretan dan uz nadu da će ih se netko sjetiti i malim znakom pažnje pokazati koliko su nam vrijedne.

Web Marketing Akademija, uz podršku Web::Edukacije (jer, obje su ženskog roda:)) osigurala je dodatnih 10% popusta, na već ostvarenih 30%, na cijenu upisnine u 11. generaciju budućih certificiranih Specijalista za web marketing, te tako današnjim, sutrašnjim ili prekosutrašnjim UPISIMA ostvarujete maksimalan popust od nevjerojatnih 40%!

Neka vrednuju Vas, Vaš doprinos ovom društvu, ali i Vaše znanje jer nakon 100 školskih sati postajete Specijalist za web marketing, što upisujete u e-radnu knjižicu, čime ste zasluženo pobjedile u još jednoj borbi nakon koje ste korak iznad drugih.

UPIS u 11. generaciju!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.