Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web Marketing Akademija (WMA) - rezervacija mjesta

29.02.2016.

Ne propustite popust od čak 30% na upise u sljedeću, 11. generaciju Web Marketing Akademije čija predavanja počinju 16. svibnja 2016. Uštedite novac ranijom prijavom te u dva mjeseca intenzivne edukacije postanite vrstan i certificirani Specijalist za internetski marketing.
Popust je ostvariv za PRIJAVE do 10.03. pa požurite rezervirati svoje mjesto!

U nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) koji obuvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalistu za internetski marketing. Po završetku školovanja svaki polaznik koji je zadovoljio uvjete školovanja, dobiva certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu (elektroničku bazu podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje) čime evaluira svoje znanje te time olakšava profesionalni rad u vodama web marketinga. 

100 školskih sati razdijeljeno je u popodnevna predavanja ponedjeljcima i utorcima, od 17:00 - 21:00 h. Intenzivan rad uz računalo, primjeri iz poslovne prakse, grupna diskusija, individualan pristup predavača potrebama svakog polaznika osiguravaju kvalitetu školovanja i zadovoljstvo polaznika Akademije.

"Cilj nam je osoposobiti polaznike u stručnjake za internetski marketing koji će samostalno obavljati ovaj dinamičan posao, no isto tako želimo da se polaznici nakon napornog dana na poslu ili fakultetu na predavanjima osjećaju ugodno te ih očekuje ležerna atmosfera uz mlade predavače, stručnjake za svako područje internetskog marketinga." - izjavila je Martina Lenac, event manager iz organizacije WMA povodom priprema za početak predavanja 10. generacije.

PRIJAVITE SE uz 30% popusta do 10.03. i umjesto 11.700 kn, svoje profesionalno školovanje platite samo 8.190 kn!


comments powered by Disqus