Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web trgovina - dvodnevni seminar

05.03.2016.

Web trgovine u svijetu svakodnevna su stvar. U Hrvatskoj smo iz faze osvješćivanja prešli u fazu reakcije iako je još uvijek dio kupaca skeptičan prema ovakvoj vrsti trgovine iz sigurnosnih razloga. Kupovina preko interneta najčešće je najbrži i najjeftiniji način kupovine željenog proizvoda. Internet tržište jedno je od najvećih svjetskih tržišta u razvoju. Pokrenite internet trgovinu i osigurajte svoje mjesto u ekspanziji web trgovina u Hrvatskoj. 

Hrvatska je iznad prosjeka EU po broju malih i srednjih tvrtki koje se bave internetskom trgovinom. Priliku za veliku zaradu imaju oni koji su ispred konkurencije, oni koju znaju više, oni koji su u korak s inovacijama prilagođenim njihovom tržištu. Rješenje je u kvalitetnom web shopu te adekvatnoj promociji s jasnim ciljevima.

Uz pomoć stručnjaka pretvorite vašu publiku iz pasivnih promatrača u vaše aktivne kupce na 10-osatnom seminaru koji traje dva dana s predavanjima u popodnevnim satima (17:00 - 21:00).
Web trgovina (e-commerce) edukacija je namijenjena web poduzetnicimazaposlenima u web marketingumarketing managerimacommunity managerima te PR-ovcima koji upravljaju marketingom i oglašavanjem.

Kroz 10 školskih sati edukacije sprovesti će vas Ivica Kruhek, koji je duže od desetljeća u ovome poslu s iskustvom rada na više stotina web projekata, uz konstantno proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Dan teorije, dan prakse i vi ste zaista spremni za svoju web trgovinu!

PRIJAVITE SE za dolazak na seminar 14. i 15.03.2016. (ponedjeljak i utorak).


comments powered by Disqus