Web trgovina - dvodnevni seminar

Web trgovine u svijetu svakodnevna su stvar. U Hrvatskoj smo iz faze osvješćivanja prešli u fazu reakcije iako je još uvijek dio kupaca skeptičan prema ovakvoj vrsti trgovine iz sigurnosnih razloga. Kupovina preko interneta najčešće je najbrži i najjeftiniji način kupovine željenog proizvoda. Internet tržište jedno je od najvećih svjetskih tržišta u razvoju. Pokrenite internet trgovinu i osigurajte svoje mjesto u ekspanziji web trgovina u Hrvatskoj. 

Hrvatska je iznad prosjeka EU po broju malih i srednjih tvrtki koje se bave internetskom trgovinom. Priliku za veliku zaradu imaju oni koji su ispred konkurencije, oni koju znaju više, oni koji su u korak s inovacijama prilagođenim njihovom tržištu. Rješenje je u kvalitetnom web shopu te adekvatnoj promociji s jasnim ciljevima.

Uz pomoć stručnjaka pretvorite vašu publiku iz pasivnih promatrača u vaše aktivne kupce na 10-osatnom seminaru koji traje dva dana s predavanjima u popodnevnim satima (17:00 - 21:00).
Web trgovina (e-commerce) edukacija je namijenjena web poduzetnicimazaposlenima u web marketingumarketing managerimacommunity managerima te PR-ovcima koji upravljaju marketingom i oglašavanjem.

Kroz 10 školskih sati edukacije sprovesti će vas Ivica Kruhek, koji je duže od desetljeća u ovome poslu s iskustvom rada na više stotina web projekata, uz konstantno proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Dan teorije, dan prakse i vi ste zaista spremni za svoju web trgovinu!

PRIJAVITE SE za dolazak na seminar 14. i 15.03.2016. (ponedjeljak i utorak).

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.