Web Marketing Akademija i njena 10. generacija

Tri su dana do početka predavanja na prvom predmetu Web Marketing Akademije, Web marketingu, gdje će stručnu palicu u rukama držati Ivica Kruhek koji će biti na raspolaganju polaznicima dva dana uz teorijsku obradu gradiva i praktični rad na primjerima iz njihove prakse.
Desetoj generaciji polaznika Web Marketing Akademije želimo puno sreće, zadovoljstva, edukacije i praktičnog rada!

U ponedjeljak, 29.02. u 17:00 organizator Web Marketing Akademije službeno će pozdraviti polaznike desete generacije i uručiti im poklon bonove Web::Edukacije kojima će moći razveseliti svoje direktore, poslovne kolege ili prijatelje.

Predavanja kreću prvim predmetom, Web marketing koji traje dva dana, odnosno 10 školskih sati. Termini su prilagođeni zaposlenima pa s predavanjima počinjemo uvijek u 17:00, a završavamo u 21:00 h. Svaki predmet traje dva dana, od čega se na prvom danu bavimo teorijskom obradom gradiva, a na drugom se vrijeme posvećuje praktičnom radu i know how znanju.

Deseta generacija polaznika ima 10 osoba u grupi među kojima su studenti, osobe iz državnih institucija, profesor, direktor, voditelj promocije, PR-ovac, informatičar te stomatolog. Svi se oni razlikuju u svojim zvanjima, ali su jednaki u želji da nakon ovog školovanja postanu Specijalisti za internetski marketing, neovisni o agencijama i freelancerima te samostalni u obavljanju ovog dinamičnog posla.

Ako ste propustili prvi predmet, još nam se uvijek stignete priključiti jer su otvorena još dva mjesta za UPISE u desetu generaciju koja u 10 predmeta objedinjuje sva znanja, trikove, vještine i procese koji su Vam potrebni kako biste postali certificirani specijalisti internetskog marketinga.

Ako želite pohađati samo neki od predmeta, pozivamo Vas na drugi predmet, Web stranica (pisanje za web), koji se održava 7. i 8. ožujka, a na kojemu ćete naučiti i savladati sljedeći sadržaj:

  • pisanje za web
  • oblikovanje teksta
  • koje elemente koristimo za oblikovanje teksta
  • sadržaji za web
  • najčešće greške u oblikovanju sadržaja
  • dobri i loši primjeri iz prakse
  • uređivanje sadržaja
  • osnove web dizajna, html-a, Photoshopa te CMS-a i UX-a

UPISI su otvoreni do 6.03. u podne.

Cijena dvodnevnog seminara iznosi 2.000 kn.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.