Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web project management

18.02.2016.

Web Marketing Akademija unijela je promijene u svoj kurikulum prateći svjetske trendove internetskog marketinga te ankete polaznika koji su nam ukazali na probleme "s terena". Na Sjednici održanoj prošloga tjedna, izglasani su noviteti koji će Vaše školovanje na WMA učiniti još kvalitetnijim, prosperitetnijim i efikasnijim.

Prvi predmet po redu programa WMA, Osnove web marketinga, ukinut je obzirom da kronološkim redom slijedi Web marketing koji je obuhvatio sva relevantna poglavlja potrebna za shvaćanje ovog važnog predmeta kao i praktičan rad s polaznicima.

Tako je Web marketing prvi po redu predmet održavanja, a kao posljednji, deseti, uveden je predmet Web project management koji obuhvaća sva znanja i vještine koje su polaznici Akademije naučili na prethodnih 9 dvodnevnih seminara (predmeta). 
Ovaj će se seminar bazirati na stvarnim iskustvima iz prakse, a polaznici će s predavačem prolaziti kroz razne scenarije project managementa te izraditi svoj vlastiti, prema vlastitim potrebama, željama i ciljevima. Upravljanje projektima obuhvatit će sve organizacijske sposobnosti i tehnike, koje su usmjerene ka ostvarivanju Vašeg projekta.

Web project management moguće je pohađati i kao zaseban seminar u trajanju od dva dana (10 školskih sati) gdje ćete, neovisno o tome koje iskustvo imate, naučiti objediniti svoje znanje o internetskom marketingu te izraditi vlastitu strategiju poslovanja.

Očekujemo Vas na UPISIMA na Web Marketing Akademiju nakon koje stječete certifikat Specijalist za internetski marketing ili UPIŠITE Web project management kao zasebno dvodnevni seminar nakon kojeg dobivate Uvjerenje o pohađanju!
I certifikat i uvjerenje upisuju se u radnu knjižicu (u elektroničku bazu podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).

Cijena upisa na Web Marketing Akademiju iznosi 10.750 kn (uključen PDV).
Cijena pohađanja seminara Web project management iznosi 2.000 kn (uključen PDV).


comments powered by Disqus