Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Nauči pa primijeni - internetski marketing

22.02.2016.

Naučiti neko određeno gradivo nije teško. Stvar je pamćenja, ponavljanja i pamćenja ili kako su nam opetovano govorili profesori u srednjoj školi "Repetitio est mater studiorum". Znači li da, kada naučimo nešto savršeno napamet, da to znamo sprovesti i u praksi? Ne znači. Teoretski je sve moguće, no u praksi to baš i ne stoji tako. Kako teoriju učiniti praktičnom - čitajte u nastavku.

Strategija, implementacija i praksa

Predavači Web Marketing Akademije kontinuirano rade na usavršavanju svojih znanja i vještina kako bi polaznicima mogli prenijeti svoja stečena iskustva za što uspješniji rad i poslovni napredak. Uče kako razviti sposobnosti koje su neophodne u internetskom marketingu, kako razumijeti tržište koje je promijenjivo, kako mu se prilagođavati i kako njime baratati, naravno, u svoju korist.

Na Web Marketing Akademiji naučite, kroz 100 školskih sati, izraditi strateški plan koji je kratak, jasan, jednostavan, provediv i mjerljiv sa ciljem fokusiranosti na Vaš poslovni uspjeh. Sljedeći je korak implementacija strateškog plana. Implementacija je faza koje predstavlja operativnu i tehničku provedbu svega onog što je zamišljeno i projektnim planom definirano. Na kraju slijedi praksa koja je sastavni dio programa i plana Web Marketing Akademije gdje Vi radite na svom primjeru s predavačem.

Do kraja ovog tjedna IZVRŠITE UPISE u Web Marketing Akademiju koja s predavanjima počinje 29. veljače, a završava 10. svibnja svečanom dodjelom certifikata Specijalist za internetski marketing.comments powered by Disqus