Nauči pa primijeni - internetski marketing

Naučiti neko određeno gradivo nije teško. Stvar je pamćenja, ponavljanja i pamćenja ili kako su nam opetovano govorili profesori u srednjoj školi "Repetitio est mater studiorum". Znači li da, kada naučimo nešto savršeno napamet, da to znamo sprovesti i u praksi? Ne znači. Teoretski je sve moguće, no u praksi to baš i ne stoji tako. Kako teoriju učiniti praktičnom - čitajte u nastavku.

Strategija, implementacija i praksa

Predavači Web Marketing Akademije kontinuirano rade na usavršavanju svojih znanja i vještina kako bi polaznicima mogli prenijeti svoja stečena iskustva za što uspješniji rad i poslovni napredak. Uče kako razviti sposobnosti koje su neophodne u internetskom marketingu, kako razumijeti tržište koje je promijenjivo, kako mu se prilagođavati i kako njime baratati, naravno, u svoju korist.

Na Web Marketing Akademiji naučite, kroz 100 školskih sati, izraditi strateški plan koji je kratak, jasan, jednostavan, provediv i mjerljiv sa ciljem fokusiranosti na Vaš poslovni uspjeh. Sljedeći je korak implementacija strateškog plana. Implementacija je faza koje predstavlja operativnu i tehničku provedbu svega onog što je zamišljeno i projektnim planom definirano. Na kraju slijedi praksa koja je sastavni dio programa i plana Web Marketing Akademije gdje Vi radite na svom primjeru s predavačem.

Do kraja ovog tjedna IZVRŠITE UPISE u Web Marketing Akademiju koja s predavanjima počinje 29. veljače, a završava 10. svibnja svečanom dodjelom certifikata Specijalist za internetski marketing.


comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.