Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Sretan vam Dan sigurnijeg interneta!

09.02.2016.

Današnji nam dan pruža priliku da istaknemo sve pozitivne strane tehnologije, ali da upozorimo i na one opasne i nesigurne. Svatko do nas ima ulogu u stvaranju bolje i sigurnije online zajednice jer na kraju krajeva - da bi postojao siguran internet, ta zadaća pripada nama. Cilj ovoga dana je pozvati mlade ljude, roditelje, učitelje, institucije koje provode zakon, tvrtke, da se pridruže u zajedničkom stvaranju sigurnijeg i boljeg interneta.

Dan sigurnijeg interneta (eng. Safer Internet Day - SID) organizira se u veljači svake godine  za promicanje sigurnijeg i odgovornijeg korištenja online tehnologija i mobilnih telefona, posebno među djecom i mladima širom svijeta. Tema ovogodišnjeg Dana jest "Igraj svoju ulogu za bolji internet!" te se diljem svijeta organiziraju događaji i aktivnosti uz koje se obilježava ovaj dan.

Djeca i mladi moraju shvatiti da njihovo djelovanje na internetu ima stvarne posljedice, a i roditelji i nastavnici moraju sami naučiti tehničke aspekte svake od socijalnih mreža.  Bitno je doći do što većeg broja ljudi u Hrvatskoj, tako da vijesti i informacije o sigurnijem korištenju interneta postaju široko dostupne.

Ukoliko imate dijete ili tinejđera i voljeli biste s njim proći eduakciju o sigurnosti na internetu, javite se na e-mail info@webedukacija.com kako bismo Vam pomogli i zaštitili Vas i Vaše dijete.comments powered by Disqus