Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Vođenje web projekta pod vodstvom stručnjaka

05.02.2016.

Na Web Marketing Akademiji (WMA) orjentirani smo na praktičan rad koji je jedini i najefikasniji način da polaznici osjete kako je to od samog početka pa do kraja vlastitog projekta planirati i sprovoditi marketinške online aktivnosti.
Idejno rješenje prva je stepenica na putu do najboljih rezultata, slijede produkcija, oglašavanje, analiza, optimizacija i promocija. Uz svaki Vaš korak i svaku novu stepenicu, uz Vas su marketinški stručnjaci za online marketing.

Oglasiti svoj proizvod ili uslugu uz pomoć Interneta može svatko - razlika je u kvaliteti i dostupnosti. Ciljano i planirano pokrenite kampanju čiji će uspjeh biti neizostavan ukoliko su uz Vas stručnjaci specijalizirani svaki za svoje područje online marketinga.

Svi znamo i svjedočimo snazi online promocije putem društvenih mreža, no znamo li koristiti alate za promociju? Vladamo li prijeko potrebnim alatima za SEO, SEM i Google Analytics?

Web Marketing Akademija upoznati će Vas sa svim alatima, naučiti kako se koristiti njima, kako maksimalizirati svoju uspješnost uz njihovu pomoć. Grupna diskusija potaknuti će Vas na razmišljanje i nove ideje, na razumijevanje problematike i samostalno identificiranje problema. Predani predavači potencirati će uživo Vašu kreativnost i potaknuti Vas pri samostalnom radu na projektima.

U 20 dana intenzivnog rada, pod stručnim vodstvom specijaliziranih osoba za svaki pojedini aspekt internetskog marketinga, postajete Specijalist za internetski marketing uz certifikat kojeg upisujete u radnu knjižicu (u elektroničku bazu podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).

Izvršite REZERVACIJU svojeg mjesta u 10., 11. ili 12. generaciji Web Marketing Akademije!


comments powered by Disqus