Generacija X i Dosje X

Američka znanstveno-fantastična televizijska serija Dosje x vraća nam se na male ekrane. Oko serije je stvoren pravi kult kakav se ne pamti.
Generacija X vraća se u klupe pod palicom najboljih stručnjaka za internetski marketing. Scenarij je nešto drugačiji, ovoga puta još bolji za sve obožavatelje čiji posao i strast jesu, ili će tek biti, web marketing inovacije.

Generacija X odnosno 10. generacija polaznika Web Marketing Akademije spremna je za nove izazove web marketinga. Postava predavača, najiskusnijih i najuspješnijih u Hrvatskoj, osigurava svakom budućem specijalisti za internetski marketing fantastičnu pripremu za praktična rješenja i inovacije koje su u Hrvatskoj još u povojima.

Cjelokupni curriculum sastoji se od specifičnih područja internetskog marketinga te nadmašuje sve ono o čemu ste dosada čuli ili naučili. Predmeti, kojih je 10, razvrstani su kronološkim redoslijedom te prate dinamiku teorije i prakse. Svaki se predmet logički, teorijski i praktično nadovezuje na onaj koji slijedi. Edukacija traje 100 školskih sati, odnosno 20 dana, u kojima ste pod stručnim vodstvom specijaliziranih osoba za svaki pojedini aspekt internetskog marketinga.

Svih 10 cjelina objedinjuju teorijski dio u kojem se upoznajete s materijom te praktičnim radom gdje individualno sa svakim predavačem preispitujete sve izazove i radite na konkretnim primjerima iz Vaše poslovne okoline te stvarate svoje projekte i postižete nove ciljeve.

Specijalist za internetski marketing titula je na Vašem certifikatu kojeg po završetku edukacije upisujete u elektroničku bazu podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. radna knjižica) te kojom, budućem ili sadašnjem poslodavcu, jamčite osobu spremnu za sve izazove web marketinga s modernijim i učinkovitijim pogledom na rad iz čega proizlazi uživanje u web marketingu.

UPISI među najbolje su u tijeku, a svaka grupa je limitirana brojem polaznika zbog inzistiranja na što kvalitetnijem radu sa svakim od Vas i posvećivanju vremena baš Vama i Vašim pitanjima.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.