Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Generacija X i Dosje X

03.02.2016.

Američka znanstveno-fantastična televizijska serija Dosje x vraća nam se na male ekrane. Oko serije je stvoren pravi kult kakav se ne pamti.
Generacija X vraća se u klupe pod palicom najboljih stručnjaka za internetski marketing. Scenarij je nešto drugačiji, ovoga puta još bolji za sve obožavatelje čiji posao i strast jesu, ili će tek biti, web marketing inovacije.

Generacija X odnosno 10. generacija polaznika Web Marketing Akademije spremna je za nove izazove web marketinga. Postava predavača, najiskusnijih i najuspješnijih u Hrvatskoj, osigurava svakom budućem specijalisti za internetski marketing fantastičnu pripremu za praktična rješenja i inovacije koje su u Hrvatskoj još u povojima.

Cjelokupni curriculum sastoji se od specifičnih područja internetskog marketinga te nadmašuje sve ono o čemu ste dosada čuli ili naučili. Predmeti, kojih je 10, razvrstani su kronološkim redoslijedom te prate dinamiku teorije i prakse. Svaki se predmet logički, teorijski i praktično nadovezuje na onaj koji slijedi. Edukacija traje 100 školskih sati, odnosno 20 dana, u kojima ste pod stručnim vodstvom specijaliziranih osoba za svaki pojedini aspekt internetskog marketinga.

Svih 10 cjelina objedinjuju teorijski dio u kojem se upoznajete s materijom te praktičnim radom gdje individualno sa svakim predavačem preispitujete sve izazove i radite na konkretnim primjerima iz Vaše poslovne okoline te stvarate svoje projekte i postižete nove ciljeve.

Specijalist za internetski marketing titula je na Vašem certifikatu kojeg po završetku edukacije upisujete u elektroničku bazu podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. radna knjižica) te kojom, budućem ili sadašnjem poslodavcu, jamčite osobu spremnu za sve izazove web marketinga s modernijim i učinkovitijim pogledom na rad iz čega proizlazi uživanje u web marketingu.

UPISI među najbolje su u tijeku, a svaka grupa je limitirana brojem polaznika zbog inzistiranja na što kvalitetnijem radu sa svakim od Vas i posvećivanju vremena baš Vama i Vašim pitanjima.


comments powered by Disqus