Osvojite vrijedne nagrade

POGRAM konferencije Web::Strategija 16 - Laboratorij digitalnog marketinga obiluje zvučnim imenima predavača s još zvučnijim i trendovskim temama. Dan će upotpuniti i dodjela Masterweb nagrada u kategorijama Najbolje korporativne web- stranice i Najbolja web-marketing kampanja 2015.
Svi sudionici sudjeluju i u nagradnoj igri gdje se izvlačenjem sretnika dodjeljuju bogate nagrade naših organizacijskih sponzora. 

Zlatni sponzor daje zlatnu nagradu pa tako Web::Edukacija jednog sretnika ili sretnicu nagrađuje školarinom u iznosu 10.750,00 kuna za zvanje Specijalist za internetski marketing upisom na Web Marketing Akademiju u veljači 2016. kada započinju predavanja za 10. generaciju.

Dizajn Studio Ringeis d.o.o. iz Velike Gorice uveseliti će radne stolove sudionika konferencije dijeljenjem 6 prekrasnih poklon paketa koji sadrže rokovnik, kemijsku olovku, mapu i osvježivaće prostora. Crveni paketi mamiti će poglede cijelog dana, a Vama je potrebno samo malo sreće da osvojite jedan.

Znatiželja je kreativni tim koji je pripremio poklon pakete koji će razdragati Vaša nepca okusima iz domaće proizvodnje. Keksi, likeri, čokolade, maslinovo ulje samo je dio asortimana kojeg spremaju vrijedne ruke Tima.

Uskoro će vrijeme darivanja te Vam preporučamo da svog najboljeg zaposlenika nagradite upisom na Web Marketing Akademiju ili na jedan od 10 seminara iz područja web marketinga. Izdvojite najbolje i dajte im priliku da nauče još više certificiranjem za Specijalistu za internetski marketing.

Ne zaboravite na poslovne partnere koji su uz Vas cijelu godinu te im pokažite koliko Vam znače uz poklon pakete iz Dizajn Studija Ringeis koji će ispuniti i najzahtjevnije klijente te Vam pripremiti artikle s Vašim logotipom iz široke ponude za koju se usudimo reći da ima sve; od igle do lokomitive.

Kreativni Tim Znatiželja dobro će doći na Vašim domjencima uz svoje kolače od rogača, kestena, badema, kvalitetna vina, ulja, liker od limuna, džemovima i marmeladama OH!, a Vašim poslovnim partnerima i prijateljima probudite znatiželju uz peronalizirana eterična ulja, kreme za njegu lica ili hidrolate.

PRIJAVE na konferenciju otvorene su još samo nekoliko dana koliko Vas dijeli od osvajanja vrijednih nagrada!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.