Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Internetski marketing - vruće konferencijske teme

22.10.2015.

Laboratorij digitalnog marketinga tematski je naziv konferencije Web::Strategija koja broji 16. pojavljivanje na daskama internetskog marketinga kojima ćemo prodefilirati 19.11. 
Program sadrži 8 stručnih predavanja, panel raspravu i javnu dodjelu Masterweb nagrada najboljima iz natječaja. Kraj konferencijskog programa rezerviran je za glavnu nagradu Zlatnog sponzora, Web Marketing Akademije koja poklanja školovanje za Specijalistu internetskog marketinga u iznosu od 10.750,00 kuna!

PRIJAVITE i vi svoj rad u Masterweb natječaj jer sigurno možete konkurirati u jednoj od kategorija i biti javno proglašeni pobjednikom što će prenijeti svi važniji hrvatski mediji. Masterweb nagrada, predstavljanje uživo na konferenciji gdje ćete se moći obratiti sudionicima i promocija putem medija - recite da Web::Strategija nije najbolja za vas!

Kategorije u kojima budite spremni na fantastične suparnike su:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

Konferencija će trajati cijelog dana uz kratke pauze za pitanja i brzinsku kavu nakon svakog predavanja, a predavački tim čine samo najbolji, ovoga puta redom svi muškarci.
Za razbijanje prevage u spolu, dvije prekrasne dame voditi će konferenciju i unijeti dašak nježnijeg ozračja u već ležernoj atmosferi. One su Enea Hasukić i Maja Vratarić iz PR agencije Grizli.

Pripremljene su najnovije teme s kojima ćemo očijukati na konferenciji: 

  • Advanced email triggering
  • IoT
  • Automated bidding
  • Programatic bidding

Mladi i iskusni predavači zazvati će vas svojim otkrivanjem trendova internetskog marketinga u svijetu o kojima ste tek možda načuli, ali zbog nedovoljnog znanja niste postavljali pitanja. Na Web::Strategiji ćemo vas potaći da postavite pitanja i debatirate s predavačima, a oni sramežljiviji moći će predavače pozvati na kavu ili ručak te im postavljati pitanja koja se nisu usudili pred svima. Za sve ostale tu je Znatko!

Budite s nama i nabavite svoje ULAZNICE po povoljnim cijenama.comments powered by Disqus