Internetski marketing - vruće konferencijske teme

Laboratorij digitalnog marketinga tematski je naziv konferencije Web::Strategija koja broji 16. pojavljivanje na daskama internetskog marketinga kojima ćemo prodefilirati 19.11. 
Program sadrži 8 stručnih predavanja, panel raspravu i javnu dodjelu Masterweb nagrada najboljima iz natječaja. Kraj konferencijskog programa rezerviran je za glavnu nagradu Zlatnog sponzora, Web Marketing Akademije koja poklanja školovanje za Specijalistu internetskog marketinga u iznosu od 10.750,00 kuna!

PRIJAVITE i vi svoj rad u Masterweb natječaj jer sigurno možete konkurirati u jednoj od kategorija i biti javno proglašeni pobjednikom što će prenijeti svi važniji hrvatski mediji. Masterweb nagrada, predstavljanje uživo na konferenciji gdje ćete se moći obratiti sudionicima i promocija putem medija - recite da Web::Strategija nije najbolja za vas!

Kategorije u kojima budite spremni na fantastične suparnike su:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

Konferencija će trajati cijelog dana uz kratke pauze za pitanja i brzinsku kavu nakon svakog predavanja, a predavački tim čine samo najbolji, ovoga puta redom svi muškarci.
Za razbijanje prevage u spolu, dvije prekrasne dame voditi će konferenciju i unijeti dašak nježnijeg ozračja u već ležernoj atmosferi. One su Enea Hasukić i Maja Vratarić iz PR agencije Grizli.

Pripremljene su najnovije teme s kojima ćemo očijukati na konferenciji: 

  • Advanced email triggering
  • IoT
  • Automated bidding
  • Programatic bidding

Mladi i iskusni predavači zazvati će vas svojim otkrivanjem trendova internetskog marketinga u svijetu o kojima ste tek možda načuli, ali zbog nedovoljnog znanja niste postavljali pitanja. Na Web::Strategiji ćemo vas potaći da postavite pitanja i debatirate s predavačima, a oni sramežljiviji moći će predavače pozvati na kavu ili ručak te im postavljati pitanja koja se nisu usudili pred svima. Za sve ostale tu je Znatko!

Budite s nama i nabavite svoje ULAZNICE po povoljnim cijenama.


comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.