Web Marketing Akademija - i za nju ti treba veza

Živimo u društvu u kojemu je ustaljeno pravilo da će bolje živjeti i biti ispred nas svi oni koji imaju vezu i dobro poznanstvo - bilo u bolnici na šalteru za naručivanje, bilo u auto-praoni jer nam se žuri na put, bilo na Poreznoj jer nam se ne da čekati povrat novaca mjesecima, ... Veza često znači puno. Osobito za naš mentalitet. Da, i za WMA potrebna je veza. Ne odskačemo ni mi iz tih okvira.

Da biste na vrijeme rezervirali svoje mjesto na Web Marketing Akademiji u generaciji 10, koja kreće 1.02.2016., između ostalog vam treba i veza. Samo jedna veza. Čvrsta i stabilna. Kod nas vam treba internet veza. I umjesto da ju vi tražite i dogovarate, da donosite bombonjeru i kavu po staroj dobroj navadi, mi ćemo vam ju dati. Internet veza vas čeka - stabilna, brza i besplatna. Veza kakva vam treba kako biste uspješno savladavali gradivo o internetskom marketingu otvarajući nove prozore u internet browseru, ali i nove prozore s novim pogledima u vašem poslovnom svijetu.

Generacija 9 odslušala je ovaj tjedan prvi predmet, Osnove web marketinga, uz odličnu internetsku vezu koja im je bila nužna za praćenje praktičnog dana uz rad na računalu. Sretni i zadovoljni, polaznici su javili svoje prve pozitivne dojmove.
Da ne biste trebali doista tražiti vezu, donositi legendarnu Franckovu ciglicu i Kraševu Bajaderu, rezervirajte svoje mjesto danas uz napomenu da su sva mjesta u WMA9 bila popunjena dva mjeseca prije početka. Osim toga, čekaju vas i popusti za RANIJE PRIJAVE kojima štedite 25, 15 ili 10%, ovisi koliko ste odlučni i brzi u namjeri da uzmete svoje certifikat Specijalist za web marketing.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.