Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Web Marketing Akademija - i za nju ti treba veza

21.10.2015.

Živimo u društvu u kojemu je ustaljeno pravilo da će bolje živjeti i biti ispred nas svi oni koji imaju vezu i dobro poznanstvo - bilo u bolnici na šalteru za naručivanje, bilo u auto-praoni jer nam se žuri na put, bilo na Poreznoj jer nam se ne da čekati povrat novaca mjesecima, ... Veza često znači puno. Osobito za naš mentalitet. Da, i za WMA potrebna je veza. Ne odskačemo ni mi iz tih okvira.

Da biste na vrijeme rezervirali svoje mjesto na Web Marketing Akademiji u generaciji 10, koja kreće 1.02.2016., između ostalog vam treba i veza. Samo jedna veza. Čvrsta i stabilna. Kod nas vam treba internet veza. I umjesto da ju vi tražite i dogovarate, da donosite bombonjeru i kavu po staroj dobroj navadi, mi ćemo vam ju dati. Internet veza vas čeka - stabilna, brza i besplatna. Veza kakva vam treba kako biste uspješno savladavali gradivo o internetskom marketingu otvarajući nove prozore u internet browseru, ali i nove prozore s novim pogledima u vašem poslovnom svijetu.

Generacija 9 odslušala je ovaj tjedan prvi predmet, Osnove web marketinga, uz odličnu internetsku vezu koja im je bila nužna za praćenje praktičnog dana uz rad na računalu. Sretni i zadovoljni, polaznici su javili svoje prve pozitivne dojmove.
Da ne biste trebali doista tražiti vezu, donositi legendarnu Franckovu ciglicu i Kraševu Bajaderu, rezervirajte svoje mjesto danas uz napomenu da su sva mjesta u WMA9 bila popunjena dva mjeseca prije početka. Osim toga, čekaju vas i popusti za RANIJE PRIJAVE kojima štedite 25, 15 ili 10%, ovisi koliko ste odlučni i brzi u namjeri da uzmete svoje certifikat Specijalist za web marketing.


comments powered by Disqus