Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra

Većina nas odgađa stvari za "malo kasnije" što nekada potraje i mjesecima. Nije bez smisla stara izreka "Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra" - no, tko je se drži?
Sve što je potrebno jest učiniti stvari odmah i sada da bismo bili sigurniji, sretniji i zadovoljniji. SADA je vrijeme za Web Marketing Akademiju! Upravo sada jer 13 je dana do početka predavanja u 9. generaciji Web Marketing Akademije. ! ONLINE PRIJAVE - ne ostavljajte za kasnije.


„… jer znanje donosi profit“ 

Slogan Web Marketing Akademije je „… jer znanje donosi profit“. WMA će vas osposobiti u certificiranog specijalistu za internetski marketing, a vi ćete itekako moći profitirati sa svojim znanjima i vještinama po završetku WMA te pospješiti svoje karijerne mogućnosti ili jednostavno moći samostalno obavljati dio internetskog marketinga koji je potreban vašoj tvrtki.

2 i pol mjeseca teorije i prakse

WMA školuje stručnjake za internetski marketing, kroz 100 školskih sati i 10 predmeta te im time pruža mogućnost za napredovanje u poslovnom okruženju. Kako to izgleda u praksi – radite na takvom projektu gdje su vam potrebni sposobni mladi ljudi s praktičnim znanjem. Upisom na WMA vaši djelatnici dobivaju kvalitetnu naobrazbu kroz 2 i pol mjeseca intenzivne teorije i prakse. Praksa je ključna, radimo na konkretnim primjerima iz vašeg poslovanja uz kvalitetan rad i mjerljive rezultate.

Fleksibilnost programa

Program WMA koncipiran je tako da je moguće pohađati dvodnevne seminare iz određenog područja web marketinga koje je vezano uz vaše poslovanje. Ako želite odabrati da vaš zaposlenik nauči samo, recimo, Google Analytics, na WMA će ga savladati u dva dana. Birajte između 10 cjelina o internetskom marketingu.

Totalno drukčiji od drugih

Kvalitetom i cijenom smo nenadmašivi. Praktičnim radom i individualnim pristupom pojedincu usavršeni. Uz profesionalne mlade predavače nepokorivi.
Atmosfera na predavanjima je uvijek ležerna. Držimo se strogo procedura učenja, ali ih približavamo svakom pojedincu individualno uz najbolje predavače u svojoj struci. Družimo se na predavanjima kao i na godišnjim konferencijama s profesionalcima iz struke i našim predavačima.

Oni od kojih ćete naučiti

Naš predavački tim čine:

  • Dino Oreški
  • Robert Petković
  • Ivan Pakozdi
  • Tomislav Skorup
  • Luka Solenički
  • Ivica Kruhek i 
  • Luka Matajz

Omogućite sebi i svojim djelatnicima poslovni uspjeh usvajajući najnovija znanja iz web marketinga te u svojim redovima ponosno pokazujte stručnjake sa certifikatom – UPISOM na Web Marketing Akademiju.

Upisi u 10. generaciju otvoreni

Sljedeća, 10. generacija budućih certificiranih web marketingaša zauzima svoja mjesta u klupama na 6. katu Poslovnog centra VMD (Vukovarska 269D) od 1. veljače 2016. 

Predavanja završavaju 11.04.2016. kada slušamo predmet "Web PR - online odnosi s javnošću".

UPIŠITE WMA10
ranije jer smo pripremili veeelike popuste za one koji stvari ne ostavljaju "za sutra". 

Ekstra bonus #1

Svaki polaznik WMA dobiva besplatne ulaznice za sljedeću konferenciju o internetskom marketingu na koju vas pozivamo 19.11. gdje predaju i WMA predavači koje možete upoznati, popričati s njima i popiti kavu. Konferencija „Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga“ poziva da rezervirate svoje mjesto - ne sutra, ne malo kasnije, odmah sada - PRIJAVE za konferenciju.

Ekstra bonus #2

Do nedjelje, 11.10. osiguravamo 15% popusta na cijenu školarine vama koji upravo čitate ovu vijest, no ipak za prijavu ne čekajte "sutra".

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.