Odmor je najefikasnije vrijeme za razmišljanje

Dragocjene trenutke godišnjeg odmora koristimo za odmor, zabavu, obitelj, prijatelje.
GO šifra je za "mozak na pašu". Ide li naš mozak doista na pašu i što ova metafora znači? Ide!
Ovom simpatičnom frazom zapravo kreiramo sliku našeg mozga koji odmara na svježem zelenom pašnjaku, u miru i tišini, odmaknut od gradske vreve, bezbroj informacija, moždanog kaosa i poslovnih obaveza.

Prema srpanjskom istraživanju portala MojPosao.net, čak trećina građanstva nije zadovoljna brojem dana godišnjeg odmora i željeli bi ih još i više, u prosjeku oko 29 dana. No, svatko od nas iskoristi najviše dana godišnjeg odmora u ljetnim mjesecima kada odlazimo na more, na putovanja, prihvaćamo se većih poslova oko kuće i unutar nje ili jednostavno sjednemo ispod bakinog starog hrasta i čitamo knjige. Mozak ove trenutke koristi za odmor, no on i dalje vrijedno radi. Procesuira naše misli, težnje i preokupacije što rezultira efikasnim perspektivama i kvalitetnim idejama.

U vašim danima opuštanja mozak ne "spava" i željan je novih informacija i buđenja njegovih vijuga. Ovo je vrijeme kada možete odlučiti što biste željeli dovršiti ili pak započeti do kraja kalendarske godine. Mi vam preporučamo da pročitate i informirate se o Web Marketing Akademiji te da vam ona bude vaša nova preokupacija do kraja ove godine, točnije od 19.10. pa do 22.12.2015. kada deveta generacija web marketingaša dobiva certifikate kojima postaju Specijalisti za web marketing.

Neka vam ovaj godišnji odmor uz "mozak na pašu" bude vaša najbolja odluka 2015. godine ONLINE UPISOM u Web Marketing Akademiju jer do 31.08. vrijedi popust od 10% na cijenu školarine.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.