Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Odmor je najefikasnije vrijeme za razmišljanje

06.08.2015.

Dragocjene trenutke godišnjeg odmora koristimo za odmor, zabavu, obitelj, prijatelje.
GO šifra je za "mozak na pašu". Ide li naš mozak doista na pašu i što ova metafora znači? Ide!
Ovom simpatičnom frazom zapravo kreiramo sliku našeg mozga koji odmara na svježem zelenom pašnjaku, u miru i tišini, odmaknut od gradske vreve, bezbroj informacija, moždanog kaosa i poslovnih obaveza.

Prema srpanjskom istraživanju portala MojPosao.net, čak trećina građanstva nije zadovoljna brojem dana godišnjeg odmora i željeli bi ih još i više, u prosjeku oko 29 dana. No, svatko od nas iskoristi najviše dana godišnjeg odmora u ljetnim mjesecima kada odlazimo na more, na putovanja, prihvaćamo se većih poslova oko kuće i unutar nje ili jednostavno sjednemo ispod bakinog starog hrasta i čitamo knjige. Mozak ove trenutke koristi za odmor, no on i dalje vrijedno radi. Procesuira naše misli, težnje i preokupacije što rezultira efikasnim perspektivama i kvalitetnim idejama.

U vašim danima opuštanja mozak ne "spava" i željan je novih informacija i buđenja njegovih vijuga. Ovo je vrijeme kada možete odlučiti što biste željeli dovršiti ili pak započeti do kraja kalendarske godine. Mi vam preporučamo da pročitate i informirate se o Web Marketing Akademiji te da vam ona bude vaša nova preokupacija do kraja ove godine, točnije od 19.10. pa do 22.12.2015. kada deveta generacija web marketingaša dobiva certifikate kojima postaju Specijalisti za web marketing.

Neka vam ovaj godišnji odmor uz "mozak na pašu" bude vaša najbolja odluka 2015. godine ONLINE UPISOM u Web Marketing Akademiju jer do 31.08. vrijedi popust od 10% na cijenu školarine.


comments powered by Disqus