Konkurencija ima certifikat!!

Pozivamo na oprez sve tvrtke, agencije, mala i velika poduzeća, privatnike, poduzetnike!
Od danas tržištem internetskog marketinga vlada nova generacija certificiranih specijalista za web marketing, njihova kodna imena su: Lav, Marija, Sandra, Vedran,  ZoranŽeljka. Prepoznati ćete ih po samouvjerenom hodu i širokom osmjehu! No, ne dajte da vas zavaraju. Oni su profesionalci i s njima nećete lako izaći na kraj. Sve marketinške uzde weba drže u svojim čvrstim rukama jer na njihovim zidovima u staklenim okvirima piše Specijalist za internetski marketing.

Kakve veze imaju Hladno pivo i Web PR?

Jučer, u večernjim satima, dodjeljena su uvjerenja osmoj generaciji polaznika Web Marketing Akademije, na posljednjem odslušanom predmetu Web PR, kojim je predsjedavao vrhunski PR znalac Ivan Pakozdi. Izvršni direktor Millenium promocije, onaj koji u pauzama pušta Hladno pivo jer vas za vrijeme predavanja ugrije do maksimuma. Onaj koji zna sve tajne velikih PR-ovaca i dijeli ih s polaznicima Web Marketing Akademije. Vjerujte, samo je jedan Ivan Pakozdi.

Da su se svi zajedno, uz najotkačenijeg direktora u ovom univerzumu, dobro proveli na zadnjem danu, govori i ova fotografija iznad. Na dodjeli certifikata prisustvovao je direktor tvrtke Marketing Odjel d.o.o. (koja je organizator Web Marketing Akademije) koji je nesebično podijelio svoje vrijeme kako bi osobno upoznao polaznike osme generacije Web Marketing Akademije te im čestitao na njihovom postignuću i s njima se opušteno zabavio jer su svi zajedno to itekako zavrijedili.
 

Tri mjeseca discipline i zabave

Osma generacija polaznika WMA sjela je u klupe i upoznala se 9. ožujka ove godine. Kroz 3 mjeseca međusobnog druženja, polaznici su prošli teoriju i praksu cjelovitog internetskog marketinga prisustvujući predmetima koja su držali najbolji hrvatski predavači, počesto nagrađivani titulama TOP5 predavača na konferencijama i manifestacijama ove vrste u posljednjih nekoliko godina. Uz redovne i disciplinirane dolaske na predavanja ponedjeljkom i utorkom, od 17:00 do 21:00, ova je ekipa dokazala da najbolji postaju samo oni koji daju maksimum od sebe. Oni nisu imali izgovore da su nakon posla umorni, već su jurili u Ilicu 107 kako bi stigli na predavanja te kasno naveče stizali u svoje domove i učili.

Što su naučili i što će dalje

Od najboljih predavača koji su dio Web Marketing Akademije, koji pristupaju svakom polazniku individualno i pomažu mu usvojiti znanje prema njegovim dosadašnjim iskustvima ili pak neiskustvima, Lav, Marija, Sandra, Vedran, Zoran i Željka usvojili su, osim znanja i iskustva, sve ostale vrijednosti koje jedan perfektan internetski stručnjak za marketing mora imati.
Oni su spremni svoje tvrtke izdići na novi nivo, predložiti nova rješenja i poduzeti korake koji su u svijetu web marketinga neminovni. I želimo im svu sreću! 

Kako mogu i ja postati najbolji

UPISI u devetu generaciju internetskih specijalista su u tijeku, a želite li i vi uzdrmati tržište web marketinga svojom diplomom, how to znanjem, iskustvenim radom, započeti biznis od nule ili aplicirati za posao u najboljim marketinškim tvrtkama u Hrvatskoj i šire, požurite s UPISIMA jer je broj mjesta ograničen.

Predavanja u WMA9 počinju na jesen, 19.10., a završavaju pred sam Božić, 22.12. 2015.
Akcijska cijena upisa s 20% popusta vrijedi do 30.06. do kad je potrebno rezervirati svoje mjesto. Plaćanje je moguće izvršiti i u mjesečnim anuitetima.
Cijena cjelokupne Web Marketing Akademije, uključujući i radne materijale iznosi 7900 kn do 30.06. 

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail info@webedukacija.com 

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.