Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Specijaliziraj se za stručnjaka web marketinga

14.05.2015.

Od sutra, 15.05., upisati možete Web Marketing Akademiju čiju školarinu je moguće platiti na 5 mjesečnih rata bez povišenja troškova obročnog plaćanja! Sada plaćate umjesto 11.850,00 kn iznos od 9.875,00 kuna koji ćemo razlomiti na 5 jednakih mjesečnih rata. Svaka rata iznosi 1.975,00 kuna.
Postati Specijalist za internetski marketing nikad nije bilo povoljnije i kvalitetnije! Budite dio najboljih, učite od najboljih i postanite najbolji u redovima internetskog marketinga!

Specijalizacijski program traje 100 školskih sati, uključuje kompletne materijale za pohađanje nastave koje dobivate prije početka predavanja, a sastoji se od 10 cjelina internetskog marketinga koji se obrađuju u dva dijela, teorijski i praktično. Veći dio školovanja posvećen je praktičnom radu sa svakim polaznikom individualno, a radi se u, isključivo, malim grupama.

Po završetku školovanja postajete certificirani Specijalist za internetski marketing koji je spreman pojaviti se na tržištu rada samostalno ili se inkorporirati u poznate marketinške tvrtke. Stečenim znanjem i savladanim praktičnim radom na Vašim primjerima iz prakse,  know how pristupom i uz case study primjere biti ćete obučeni za svijet web marketinga u kojem se traže najbolji pojedinci.

Od 15.05. Web Marketing Akademiju upisujete s mogućnošću plaćanja na 5 jednakih mjesečnih rata počevši od kraja svibnja, a završetkom posljednje uplate krajem rujna.

Predavanja počinju 19.10., a završavaju 22.12.2015. kada prisustvujete svečanoj dodjeli certifikata. UPISI u WMA9 su otvoreni!

Za plaćanje na rate, nakon UPISA, javite se mailom naslova WMA na rate kako bismo Vam ponudu za plaćanje pripremili za obročnu otplatu. E-mailove zaprimamo 24 sata i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
Javite se na wma@webedukacija.com ili nazovite 099 514 0 415


comments powered by Disqus