Specijaliziraj se za stručnjaka web marketinga

Od sutra, 15.05., upisati možete Web Marketing Akademiju čiju školarinu je moguće platiti na 5 mjesečnih rata bez povišenja troškova obročnog plaćanja! Sada plaćate umjesto 11.850,00 kn iznos od 9.875,00 kuna koji ćemo razlomiti na 5 jednakih mjesečnih rata. Svaka rata iznosi 1.975,00 kuna.
Postati Specijalist za internetski marketing nikad nije bilo povoljnije i kvalitetnije! Budite dio najboljih, učite od najboljih i postanite najbolji u redovima internetskog marketinga!

Specijalizacijski program traje 100 školskih sati, uključuje kompletne materijale za pohađanje nastave koje dobivate prije početka predavanja, a sastoji se od 10 cjelina internetskog marketinga koji se obrađuju u dva dijela, teorijski i praktično. Veći dio školovanja posvećen je praktičnom radu sa svakim polaznikom individualno, a radi se u, isključivo, malim grupama.

Po završetku školovanja postajete certificirani Specijalist za internetski marketing koji je spreman pojaviti se na tržištu rada samostalno ili se inkorporirati u poznate marketinške tvrtke. Stečenim znanjem i savladanim praktičnim radom na Vašim primjerima iz prakse,  know how pristupom i uz case study primjere biti ćete obučeni za svijet web marketinga u kojem se traže najbolji pojedinci.

Od 15.05. Web Marketing Akademiju upisujete s mogućnošću plaćanja na 5 jednakih mjesečnih rata počevši od kraja svibnja, a završetkom posljednje uplate krajem rujna.

Predavanja počinju 19.10., a završavaju 22.12.2015. kada prisustvujete svečanoj dodjeli certifikata. UPISI u WMA9 su otvoreni!

Za plaćanje na rate, nakon UPISA, javite se mailom naslova WMA na rate kako bismo Vam ponudu za plaćanje pripremili za obročnu otplatu. E-mailove zaprimamo 24 sata i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
Javite se na wma@webedukacija.com ili nazovite 099 514 0 415

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.