Kolačići na Web::INDUSTRIJI 2015

Ako je u naslovu predavanja riječ "kolačići", teško da će se sladokusci i šećerni ovisnici moći koncentirati na išta drugo osim na zagriz mekog, sočnog i svježeg kolačića.

No, ovoga puta ćemo pripaziti na liniju i poslušati predavanje, ali i dalje s dozom hedonizma. Web Business Day, 11.06., ugošćuje Inbound Marketing Managera, zaplješčimo mu - Dubravko Blaćeee!

Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB odvijati se će dva dana u The Movie Pubu, 11. i 12.06. 2015., a sastoji se od Web Business Day-a i Web Development Day-a.
Prvog dana specijalisti za poslovanje i internetski marketing u svojim redovima broje 7 predavača među kojima je i Dubravko Blaće, a u programu možete popratiti u koje vrijeme održava predavanje "Bezglutenski kolačići u online poslovanju: Analitika online poslovanja 101" te njegovu najavu.

Do 10.05. cijene ulaznica su po 375,00 kuna, a nkon tog datuma povisuju se na 500,00, odnosno od 25.05. na 750,00 kuna.
Iskoristite RANU PRIJAVU i sudjelujte na dva izvrsna dana za samo 375,00 kuna!
PDV je uračunat u cijene.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.