Check-lista za početak online poslovanja (startup)

Uvodničar 11.06., na prvom danu dvodnevne manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB, biti će Goran Radić koji će svojim savjetima i bogatim iskustvom pripomoći i Vašem poslovanju. Predavanje Nejednakost na webu s podnaslovom Kako konkurirati na web tržištu otvara nova vrata svima nama.

PRIJAVITE
svoj dolazak na oba dana za samo 375 kn!

Goran vas poziva najavom predavanja: 
"Na početku našeg on-line poslovanja moramo si postaviti mnoga pitanja. Kad su u pitanju profitabilni projekti, onda je osnovno pitanje, pitanje monetizacije. Je li nam segment dovoljno velik? Kako ćemo naplatiti? Koji nam je poslovni model? Imamo li riješenu logistiku? Poznajemo li dovoljno dobro poslovno područje u kojem se nalazi naš on-line posao?"

Program 11. i 12.06. (četvrtak i petak) sadrži 14 predavanja koja su podijeljena u Web Business Day i Web Development Day. Ne propustite 14 mladih stručnjaka koji su uspjeli svojom kvalitetom, znanjem i radom, a na ovoj manifestaciji mogu pomoći i vama u vašem poslovanju i lakšem pronalasku rješenja savjetima iz prve ruke.

PRIJAVE za ulaznice po povoljnijoj cijeni otvorene su do 10.05., nakon ovog datuma, cijene su više.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.