U ponedjeljak i utorak - Google Analytics

Tri su dana do dvodnevne edukacije o analizi web stranice gdje ćete u 10 školskih sati teorije i prakse učiti o Google Analytics-ima; besplatnoj skripti koja prati promet, odnosno statistiku posjećenosti na Vašoj web stranici. 
Ponedjeljak i utorak (27. i 28.04.), od 17:00 - 21:00 h.
Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu
PRIJAVE za Google Analytics. 

Usluga Google Analytics izrađena je na naprednoj jednostavnoj platformi za izvješćivanje pa u samo nekoliko klikova možete izabrati koje podatke želite pregledati te prilagoditi izvješća. Pomoću izvješća o sadržaju možete saznati koji dijelovi web-lokacije imaju dobru izvedbu, koje su najtraženije stranice kako biste korisnicima pružili kvalitetnije iskustvo. Saznajte koliko korisnika privlačite, koliko prodaja ostvarujete i što korisnici rade na vašoj web-lokaciji uz pomoć niza značajki za analizu usluge Google Analytics.

Voditelj edukacije je Robert Petkovićcertificirani Google Analytics stručnjak s višegodišnjim iskustvom u izradi web stranica i implementaciji alata Google Analytics za praćenje uspješnosti web stranica i web trgovina. Robert je za ovaj seminar pripremio opsežne primjere i puno praktičnog rada što je izuzetno bitno kod ovakve edukacije.

PRIJAVITE SE odmah jer su još samo tri dana do predavanja za koja Robert najavljuje: 
Klijenti često analitičke alate percipiraju kao trošak koji nije bitan za uspjeh, a, nažalost, nemaju dovoljno znanja o tome koliko im mogu pomoći pri donošenju poslovnih odluka kako bi stekli značajnu prednost u usporedbi s konkurencijom.

Cijena dvodnevne edukacije do ponedjeljka (27.04.2015.) iznosi 1400,00 kuna (PDV uključen) s uključenih 30% popusta!

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.