Kontakt Web::Edukacije: info@webedukacija.com | Tel: 099 / 514 - 0 - 415

  Prijavite se ovdje!

  Edukacija je samo vaša!

  Web::Edukacija @ Facebook

  Sve aktualne edukacije

  Prijava u newsletter sustav

Budite u tijeku oko održavanja edukacija i drugih novosti iz svijeta interneta.

Ime Prezime E-mail

  Pratite nas slobodno...

  Preporučeni partneriCISEx

Sajam 
Web::INDUSTRIJA

Kontaktirajte nas da i Vi postanete preporučeni partner Web::Edukacije!

  Naši projekti

Sajam Web::INDUSTRIJA

Web Marketing Akademija


Weboo


Znatko

Sex senzacija na Web::INDUSTRIJI 2015

27.04.2015.

Iako javno nije poznati komičar, Miroslav Varga to jest u svojim internim krugovima gdje slovi za osobu koja voli zabavu, ljude i dobro raspoloženje. Kao redoviti gost, a i predavač konferencija, sajmova i manifestacija u organizaciji Marketing Odjela, ovoga puta nastupa kao jedna vrsta stand-up komičara koji to ustvari nije. O čemu se točno radi, pročitajte u nastavku, a nakon čitanja izvršite PRIJAVU kako biste čuli Miroslava koji će biti odgovoran za salve smijeha na Web::INDUSTRIJI, 11. i 12.06. 2015. u Zagrebu.

Vargino predavanje biti će zabavno izlaganje pod naslovom Sex i Googlea održati će ga na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB koja će se odvijati dva dana, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015. u Zagrebu, u ugodnom i opuštenom ambijentu The Movie Puba (Savska 141).

Što Varga ima za reći, kako će povezati Google i sex na svoj osebujan način, preporučujemo da svakako ne propustite jer već dugo nismo imali prilike održati edukativno predavanje koje će mamiti smjeh na vaše lice, a mi vam preporučujemo da se ne suzdržavate jer ovo je ipak posebno mjesto i posebno vrijeme - i ono je samo za vas.

PRIJAVITE svoj dolazak jer ulaznica vrijedi za oba dana, a cijena je simbolična i vrlo pristupačna svima.


comments powered by Disqus