Sex senzacija na Web::INDUSTRIJI 2015

Iako javno nije poznati komičar, Miroslav Varga to jest u svojim internim krugovima gdje slovi za osobu koja voli zabavu, ljude i dobro raspoloženje. Kao redoviti gost, a i predavač konferencija, sajmova i manifestacija u organizaciji Marketing Odjela, ovoga puta nastupa kao jedna vrsta stand-up komičara koji to ustvari nije. O čemu se točno radi, pročitajte u nastavku, a nakon čitanja izvršite PRIJAVU kako biste čuli Miroslava koji će biti odgovoran za salve smijeha na Web::INDUSTRIJI, 11. i 12.06. 2015. u Zagrebu.

Vargino predavanje biti će zabavno izlaganje pod naslovom Sex i Googlea održati će ga na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB koja će se odvijati dva dana, u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015. u Zagrebu, u ugodnom i opuštenom ambijentu The Movie Puba (Savska 141).

Što Varga ima za reći, kako će povezati Google i sex na svoj osebujan način, preporučujemo da svakako ne propustite jer već dugo nismo imali prilike održati edukativno predavanje koje će mamiti smjeh na vaše lice, a mi vam preporučujemo da se ne suzdržavate jer ovo je ipak posebno mjesto i posebno vrijeme - i ono je samo za vas.

PRIJAVITE svoj dolazak jer ulaznica vrijedi za oba dana, a cijena je simbolična i vrlo pristupačna svima.

comments powered by Disqus

zastava Europske unije
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Europski strukturni i investicijski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija

Izrada internetske stranice sufinancirana je kroz projekt "Unaprjeđenje poslovnih web stranica tvrtke Marketing odjel d.o.o." sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj weba isključiva je odgovornost Marketing odjela d.o.o.